.

Mamselamsen

onsdag, juni 08, 2005

Ingen polisanmälan har kommit till polisen!!!!!!

Ingen polis från Nybro ringde igår! Och det är kanske inte så konstigt. Dom hade nämnligen inte fått någon anmälan från Kalmar. Den hade försvunnit någonstans på vägen. Men jag ringde upp. Jag blev kopplad lite hit och dit, men till slut hamnade jag i Nybro, där jag fick sitta i telefonkö i cirka 20 minuter innan jag fick prata med en polisman.

Han blev ytterst irriterad över att han inte hade anmälan från mig. Den andra anmälan från igår hade han. Så jag fick ta allt från början igen. Men nu finns det en anmälan liggandes i Nybro i alla fall. Och polisen berättade att det nästan dagligen kommer i anmälningar på den här mannen, som för övrigt heter Said. Kallas även "Låtsas Jesus".

Varför jag så desperat ville få tag på polisen idag, beror på att jag var uppe på stan i bankaffärer. Och vem sitter inte "skräddarställning" på parkbänken mitt emot banken, iklädd en blank laxfärgad vindoverall? Jovisst "puckot" från igår. Jag blev så jä..la rädd, så jag vände på en femkrona och åkte hem. Och nu sitter jag inlåst i huset....vågar inte ha olåst längre.

Ska det vara så här? Jag menar, jag har aldrig gjort en människa förnär. Mina värsta brott är en och annan parkeringsbot. Jag vill inte vara rädd för att åka upp på stan. Men den här djäveln har lyckats. Och jag som trodde att jag var en riktigt kaxig "bitch"

Nog om det....jag ska gå och "peppa" upp mig under dagen. Jag ska bli gamla Mamselamsen igen. Ska fundera på en Pit-bull också. En med många, många tänder. =)

3 Kommentarer:

Blogger The Female Dinousaur tycker...

Varför är det SÅ TYPISKT att sån't här faller mellan stolarna; anmälningar som kommer bort, telefonsamtal som aldrig rings? Sån't gör mig så jäkla, jäkla arg! Bra att du ringde igen och inte gav upp. Det är så hemskt att man ska behöva vara rädd och inte våga ta sig ut på stan. Införskaffa den där hunden snarast, eller pepparsprej!

Jag har själv faktiskt polisanmält en man som jag stött ihop med på tunnelbanan i Stockholm. Ett riktigt pedofilämne kan jag säga. Han smyger sig på mammor med barnvagn och pratar om hur söta barn är, "små änglar", och sedan börjar han försiktigt, försiktigt ta på barnen. En riktigt obehaglig typ, inte hotfull på något vis, bara vansinnigt obehaglig. Har hört fler som stött på honom, men nu har jag inte sett till honom på länge. Uscha!

Hoppas att polisen tar tag i det här nu, och inte bara "avvaktar". Dom läser väl tidningar som alla andra, och inser att det händer förr än man anar när det gäller så'na här människor.

1:11 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Jag vet....jag kommer inte att låta det stanna vid detta. Kommer hela tiden hålla koll på vad som händer.

Brukar inte ha för vana att tiga och vänta!

Fy fan för äckliga pedofiltyper.

2:12 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Calua....min lilla Skata, när ska vi få direktrapporter från Hollywood???

6:35 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka