.

Mamselamsen

fredag, december 09, 2016

Livet i skogen... lugnt och skönt.

In my ass!
I morse blev jag halvt ihjälskrämd av en gigantisk spindel, medan jag "pudrade näsan". Jag återhämtade mig ganska snabbt från det och planerade för julmarknad i Nybro. Ja, åsså veckohandling. Allt gick finfint och alla tidrande magiskt med ögonen. Lugnt och fint kör vi sakta från torget... och in på gatan där Djurens värld ligger. Gatan har snedställda parkeringsplatser, bara för att man får köra åt ett håll. Enkelriktat alltså. Då... backar en dam ut från parkeringen... fixar och donar för att köra åt... fel håll! Vi tutar och viftar med armarna, för att hon ska förstå att man inte får köra så.. Men inte en reaktion från henne. Däremot ser hon skitförbannad ut... trycker på gasen och ska tränga sig förbi oss... åt fel håll. Skraaaap och hela vår bil skuttar till. Denna dam försökte alltså tränga sig förbi i en öppning som var ett par decimeter för trång. Jag kastar mig ur bilen... men damen bara kör vidare. Det är nu som det blir som en äkta actionfilm.
Stephan svänger runt och däcken tjuter och kör efter damen. Jag står på trottoaren och tror att det blir rally genom Nybban. Men icke. Damen stannade runt hörnet och kära maken fick ur sig en massa fula ord, som... "Hur kör du kärringjävel?
Han var så arg så damen först inte vågade gå ur bilen. Men... till slut gläntade hon på bildörren. Vi frågade om hon inte hörde hur vi tutade. Jo då, men hon trodde att vi skulle tränga henne och svurit i bilen. "Gubbjävel, här ska jag fram!.

Ja ja... det blev lite skador på bilen och tyvärr måste hon koppla in sitt försäkringsbolag, då vår bilkille sa att det är omlackering som gäller och det kommer att gå löst på 4-5 "lusentappar".
Stackars tanten... kan jag tycka nu. Hon var ju gammal... tror det eller ej... mycket äldre än jag.

Nog om det... nu ska gå runt och tända alla juleljus... och sen ska jag Skapa.

Over and out/Mamselamsen