.

Mamselamsen

måndag, september 21, 2015

Saker jag är fördömt trött på

1. Människor som berättar på sociala medier om hur himla duktiga de är, när de skänker eller hjälper någon. Tänk att det ska behövas hurrarop och tummar upp för det. I min värld skriver man inte om sådant som man gör för att hjälpa någon. För gör man det, gör man det till stor del för att själv få "credd".

2. All "tiggarreklam" på TV. De är så många att jag inte bryr mig ett skit längre. Särskilt när skådespelare står med ledsna ögon om tigger till Hjärt-Lung-fonden. Det låter precis som att svenska forskare vore de enda i hela världen som forskade på det... vilket de inte är!

3. Alla kroppar... oavsett storlek ska visas upp på olika sätt... gärna dansandes i underkläder... för att alla ska älska sig som man är. Jag har vuxit upp med Twiggy som förebild... inte fick jag mentala problem för det. Jag satt framför spegeln och ville få till samma frisyr... sminka mig som hon. Ja, till och med de målade "ögonfransarna" nedanför ögat. För att inte tala om hållningen. Kutryggig! Men det gick över... för så tillät inte mina föräldar att jag gick till skolan. Japp, mina föräldrar bestämde.
Det finns tusen andra saker som jag retar mig på... men jag låter det stanna här... for now... för nu ska jag göra ett försök att vara oretlig.

Over and out/Mamselamsen, samma surkart som alltid.