.

Mamselamsen

söndag, oktober 02, 2011

Kom sen inte och kalla mig slö och fet!

Länge, länge försökte jag komma upp på min älskade Hälge... men husse har ju satt den så infernaliskt högt i detta huset. Jag tränade och tränade... men nä, det gick inte. Bakbenen ville liksom inte fixa det där rejäla avstampet som behövs för att lägra en älg.
Elsa o Hälge liten
Men idag... idag kände jag mig ovanligt mjuk och spänstig. Tog sats från köket... genom TV-rummet... upp på TV-bänken... upp på TV:n.... och vips var jag uppe på Hälge. Scheeeesus... så förvånad jag blev. Men det är det där med mental träning... har kört stenhårt på det den sista veckan. Har lärt mig av Carolina Klüft. "Jag är inte rädd, jag kan hoppa!"
Elsa3 liten
Väl uppe.. måste man ju undersöka så han verkligen är som förr. Krafsa lite här och bita lite där.
Elsa6 liten

Elsa2 liten

Jupp... det är samma gamla Hälge.... my buddy. Så jag lägger mig till rätta och njuter av min bedrift och tillvaron, som känns som små råååsa moln just nu.
Elsa5 liten
Och den som säger något om mig mage... den åker på en propp. Jag har bara alldeles ovanligt lång päls just där... så det så! Jag är smidig som en panter... hur skulle jag annars ha kunnat ta mig upp på min kompis?

Sen var det det där med att komma ner.
Elsa3 liten
Jösses, det är högt.. men jag skiter i det just nu... för nu ska det njutas av utsikten.
Elsa8 liten

Over and out/Mamselamsens lilla Elsa.

1 Kommentarer:

Blogger Humlan tycker...

Lilla, fina Elsa!
Att katter vill vara högst upp och ha koll på allt, det vet väl alla! Så Hälge är väl uppsatt där för att du ska ha en bra plats. När du vill ner så jamar du på husse eller matte så får dom komma och lyfta ner dig. Vad ska man annars ha dom till? (Ja, förutom till att ställa fram mat och rensa kattlådan, men sådant är ju självklart.) Orkar dom inte komma och lyfta ner dig varje gång du vill ner så får dom väl bygga någon bekväm klätterställning så att du enkelt kan ta dig upp och ner från din plats.

5:25 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka