Vad händer hos Mamselamsen?
Inte mycket... mest godiskokning. Chokladfudgen är klar... och nu väntar vaniljfudgen.
Mitt bästa recept på Fudge. Och det gäller att röra.. i princip hela tiden. När det börjar skrapa i botten... då gör man kulprovet... blir det hyfsat hårt, häller man upp det på ett bakpapper. Vill det inte rinna ut, lägger man bara ett annat bakpapper ovanpå och kavlar ut det hela, försiktigt. När det sedan fått en lite hård yta (efter ca. 30 sek) skär man upp bitarna. Hur enkelt som helst.
Vaniljfudgen. Jättenekelt... man skiter i kakaon.
Ledsen för fläcken på pappret... det är använt många gånger.
Over and out/Mamselamsen
Mitt bästa recept på Fudge. Och det gäller att röra.. i princip hela tiden. När det börjar skrapa i botten... då gör man kulprovet... blir det hyfsat hårt, häller man upp det på ett bakpapper. Vill det inte rinna ut, lägger man bara ett annat bakpapper ovanpå och kavlar ut det hela, försiktigt. När det sedan fått en lite hård yta (efter ca. 30 sek) skär man upp bitarna. Hur enkelt som helst.
Vaniljfudgen. Jättenekelt... man skiter i kakaon.
Ledsen för fläcken på pappret... det är använt många gånger.
Over and out/Mamselamsen
3 Kommentarer:
Tack för recept :-)
Vassegó... och det är verkligen skitenkelt... och när man är klar smälter det i munnen.
Lördag är det dags för mitt godis "Morseller"
http://www.gilas.se/julsidor/recept/julgodis.htm
Tur att man har korsord och stickning för det är ett j*a rörande och tid tar det - men gott så gott!
Visst 17:on - skall på 50-årskalas ju - då får det bli på söndag, då.
Skicka en kommentar
<< Tillbaka