.

Mamselamsen

tisdag, december 08, 2009

Some people!

All inredning borta... men det tog tid. De körde ända från Värmland... och sedan gick de runt och gnällde över allt i två timmar. Till slut tröttnade Stephan och gav dem en kvart för att bestämma sig. Jag menar vi hade en kille från Göteborg som hade lagt ett bud på det dubbla som vi begärde... och han har ringt flera gånger idag. Men eftersom vi hade lovat Värmlänningarna att de hade första tjing... så höll vi det.

Till slut... efter flera timmar, bestämde de sig för att det var en bra deal. De började bära ut. Kruxet var att Stephan skulle iväg vid halv sju... så han fick bära ut allt på trottoaren... det de skulle ha... så att de kunde packa i lugn och ro, medan lokalen låstes.

När vi kom ner lite efter att de hade åkt stod det massor med grejor kvar på trottoaren, som de tydligen inte fått plats med. Jösses.. skitfina möbler... som vi skulle kunna sälja igen för flera tusen. Men vi ids inte ré med det mer... det som den nya killen inte vill ha, får bli ved.

Over and out/Mamselamsen

4 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Kunde inte göteborgaren fått köpa det då?

9:25 fm  
Blogger Mamselamsen tycker...

Nä... har vi lovat något så har vi lovat. Vi bryter aldrig ett löfte.

9:56 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Jag förstår - ni är den gamla hederliga sorten:-)men jag tänkte på det som värmlänningarna hade lämnat kvar. Det är ju synd att kasta saker som fortfarande går att använda.

12:39 em  
Blogger Tutte i blåbärsskogen tycker...

Ja... fast nu har vi redan hittat personer som ska ha det.

/Mamselamsen, som inte ids logga om

4:21 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka