.

Mamselamsen

onsdag, november 11, 2009

Mycket väntat... tyvärr.

om att Kissie eventuellt har bidragt till självmord hos unga tjejer, p.g.a. hennes djävulskt dumma skriverier om att de som inte är Size Zero är feta och fula... och i princip inte har något existensberättigande. Och när hon får läsa vad som hänt... skyller hon ifrån sig... och börja skriva om hur fet, ful och dum hon är som har skrivit det hela. ("Attack är ju bästa försvar" sägs det... iallafall bland svaga människor.)
Kissie
Hon kan gapa hur mycket som helst på sin blogg om att Kissie privat och Kissie på bloggen inte är samma person.... och att hon inte vill vara ett föredöme Men vilken tolv-tretton-åring kan hålla skillnad på det? Ingen! De läser det hon skriver och kollar på hennes photoshoppade bilder... och känner hur de inte kan leva upp till hennes "ideal".

Så Nä.... jag är tyvärr inte förvånad över att de/det första självmordet har kommit. Har faktiskt undrat hur lång tid det skulle ta.

Dags för Alexandra Nilsson alias Kissie att växa upp och ta ansvar över det hon skriver i sin blogg... hur ogärna hon än vill det.

Och jag hoppas att de anhöriga till flickan som tog livet av sig igår, skickar foton på flickan och från begravningen, till Kissie.

Over and ot/Mamselamsen, som förmodligen kommer att få reda på vilken fet och ful gammal hagga hon är. Såklart!

13 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

HAHA, det är ju skrattretande....
För det första så hur i hela friden kan man svälta sig till den grad på två dagar?
Då är ju alla bilder på barn i fattiga länder också en bidragande orsak? & alla komiker som gör narr av varandra.
Skärpning!

5:32 em  
Blogger surtant tycker...

Till anonym skribent: Du vet skillnaden mellan u-land och I-land?
Nähä, inte det nä. Trodde inte det heller, men när du gått ut högstadiet så har du fått lära dig skillnaden mellan självsvält och den svälten som finns i tredjevärlden.

Och hur kan du tycka att en inkägg om sjävmord är skrattretande, finns inget komiskt över det, där får nog allt du ta och skärpa dig.

6:01 em  
Blogger Mamselamsen tycker...

Anonym: Om du läst ordentligt, svälte sig inte tjejen till döds. Hon TOG LIVET AV SIG!

Och DU var nog en bidragande orsak till det. För det är ju du Alexandra som skrev den anonyma kommentaren. Jag kan ju nämligen se på min räknare var den kom ifrån.

6:21 em  
Anonymous helene tycker...

Både den anonyma kommentaren och kissie själv verkar inte förstå att droppen var väl när kissie publicerade inlägget om låren och magen, det var väl det som fick bägaren att rinna över..

jag själv skäms över att säga att jag låtit mig bli provocerad av kissie, jag själv är 18 år gammal och har fram till nu tyckt det varit så kul att läsa hennes blogg endast för hon är så osäker på sig själv, men nu har jag låtit henne komma åt mig. Det skämms jag över, så nu har jag beslutat mig att sluta läsa henne och andra små fjortisbloggare som försöker vara som henne, det är inte konstigt att unga tjejer idag är så osäkra på sig själva och sitt utseende när sånna hära "storbloggare" som tyvärr har stor grej i internet idag, säger åt dem att dem är fula och tjocka. Jag önskar bara att dem kunde växa upp, speciellt alexandra, hon är 18 år men beter sig som en 14 åring, och hennes föräldrar verkar inte alls bry sig att hon MOBBAR folk.

6:21 em  
Blogger Mamselamsen tycker...

Ja... hennes blogg borde slutas läsas.... men tyvärr tror jag att den kommer att få ett uppsving nu... och det är vl det enda som räknas i hennes värld. Det som slår mig när hon nu gått över gränsen... och att hon får många hatiska kommentarer, är att hon själv kan råka illa ut... och det vill jag inte... för hon är ju i min värld bara en liten vilsen flicka med en välläst blogg.... och inget mer. Vad vore hon och de andra "Blonda bloggarna" utan bloggen? Har bloggat om det tidigare idag

6:59 em  
Anonymous Anonym tycker...

herre gud! Om man e så dum i huvet så att man inte fattar att "kissies" spelar en roll får man skylla sig själv.. Jag är 13 år och fattar det. Tror denna flicka var deprimerad redan. Men varför var det kissies jusst?? Det finns modeler som är dubellt så smala som kissie. Tycker detta är väldigt fel anledning till att hon tog självmord.... Borde inte det stå i nån tidning eller nå?? Eller hittar du på detta för att du är avundsjuk på kissie eller för att få fler läsare??

7:02 em  
Blogger Mamselamsen tycker...

Anonym: Avundsjuk? På vad?

Ja, tänk om man är "så dum i huvudet" så man tar livet av sig eftersom man inte orkade längre... när hon kanske dag efter dag läst på Kissies blogg om hur fula och feta alla är.

Du kanske har hört talas om talesättet: Om en sak upprepas tillräckligt många gånger, blir de en sanning.

Jag tycker verkligen att Alexandra... det är ju trots allt som trycker ner tangenterna på datorn... fattar att hon har gått över gränsen.

7:26 em  
Anonymous Josefine tycker...

Var fanns föräldrarna i allt detta? Som förälder måste man ha tagit ansvar när man har sett att sitt barn har börjat må dåligt, dessvärre kanske föräldrarna var upptagna för sig själva. Ja, Kissie är en äcklig självgod hagga som borde lära sig vett, jag väger 62 kilo och känner mig som en flodhäst när hon skriver sådant men hon är en bloggerska! Det är allt hon gör, och istället för att bojkotta hennes blogg, varför inte bara sitta och le när hennes blogg stupar rakt ner och glädjas senare åt att hon inte kommer få något jobb för ingen kommer vilja ha henne som anställd?
Ja, Kissie har påverkat mig med, i princip alla av de där bedragerskorna har det, men man väljer vad man ska läsa. Lägg inte all kraft på en 18 årig idiot som inte vet vad hon ens själv säger. Kissie gick över gränsen redan för länge sedan.

8:08 em  
Blogger Mamselamsen tycker...

Vad föräldrarna var, vet inte jag... men JAG vet hur det är med ungdomar med ätstörning. De kan vara på rätt väg... en mycket skör väg... men så räcker det att läsa Kissies blogg, så kan de ramla de tillbaka. Jag uppfattar Kissies blogg som en Pro-Anablogg... men själv fattar hon tydligen inte det... eller rättare sagt... hon bryr sig inte.

Och som du skriver och som jag bloggat om förut. Vilken arbetsgivare skulle anställa henne? Inte jag... och jag är en entreprenör. Hennes ansökningshandlingar skulle åka raka vägen ner i papparskorgen.

Och en annan tanke som har slagit mig är, hur fasen kan företag ge sig till att lägga reklam på hennes sida?

1. Medelåldern på läsarna ligger runt 10-14 år. Inte direkt köpstarka.

2. Att hon verkligen inte ger BRA reklam åt företagen som syns där.

Men som sagt... hon gör som hon vill, men jag hoppas att hon tänker efter lite i framtiden, vad hon skriver om... och hur.

Att detta med självmordet... det har jag väntat på... visste att det skulle komma.

Det nästa som jag tyvärr är orolig över, är att nu är det så många som avskyr och hatar henne.... så jag undrar hur lång tid det tar innan vi får läsa att Kissie har blivit nedslagen eller misshandlad på stan. Jag hoppas jag har fel.

8:33 em  
Anonymous T ss tycker...

Ju fler vi är som säger vår mening om hur fel det är, att mobbablogga som Kissie, desto bättre. Att tiga är att samtycka.

Om lögner upprepas tillräckligt många gånger och inte blir motsagda så blir de till "sanningar".

Jag önskar att alla förnuftiga människor, om än tjocka, feta och fula, högt säger sin mening genom att fördöma sådant som Kissie och vissa andra håller på med på sina mobbabloggar.

/T ss

10:32 em  
Blogger Tutte i blåbärsskogen tycker...

Exakt! Och jag har gjort min del idag... och inte bara här. Vi tar det på ICQ! :-)

/Mamselamsen, som inte ids logga om

10:41 em  
Anonymous Sofia tycker...

Jag är "bloggerskans" syster, det vill säga Lindas syster. Är det sant det jag tror om att folket har väntat på det här? Har ingen vågat göra något åt det här? Linda är stark som vågar stå emot Alexandra som hon gör. Ett alter ego är ingen bortförklaring.

11:34 em  
Blogger Mamselamsen tycker...

Jo då.... ja har skrivit kommentarer... jag har bloggat... men många kommentarer tas bort på hennes blogg.

MEN jag har tagit en åtgärd ikväll, då jag är ofantligt trött på hennes sätt att skriva. Vill du veta kan du maila mig... du har mailen uppe till höger.

11:48 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka