.

Mamselamsen

onsdag, november 11, 2009

Måste få återkomma till de stora "tjejbloggarna".

Eller iallafall en av dem... Blondinbella.

Mycket skit har det skrivits om henne de senaste åren... men vet Ni, jag tycker hennes blogg har utvecklat sig till något jättebra... den har en "mission". Att ge unga människor självkänsla! Detta gör hon bl.a. genom att visa upp sin egna "brister". Kolla på denna faksimil som hon lagt upp på sin blogg.... före och efter retuschering i en veckotidning.
Isabella
Fast de på tidningen borde lära sig stava lite.

Tjejen är nyss fyllda nitton och har verkligen gjort något bra av sin blogg. Skulle hon sluta blogga idag, har hon ändå skaffat sig en egen plattform att stå på... utanför bloggen... till skillnad från de "Blonda bloggarna".

Ja, jag vet att många fnyser på näsan åt henne... men det gör inte jag... jag var inte hälften så mogen och smart när jag var 19 år.... trots att jag hade flyttat långt hemifrån och och flängde land och rike runt med mitt band.

Så hade jag haft barn i tonåren, hade jag uppmuntrat dem att läsa Isabellas blogg. (Mina är liiiiite äldre, men de läser hennes blogg ändå.)

Nu ska jag inte vara orättvis.... Kenzas blogg är också en bra blogg.... en smart tjej med båda fötterna på jorden... och som även hon har skaffat sig en plattform utanför bloggen. Fast det skriver jag om i ett annat inlägg.

En i taget!

Over and out/Mamselamsen