.

Mamselamsen

fredag, december 12, 2008

Dagen före Lucia.

Ojojoj.... idag ska alla jullådorna ner från vinden... för idag är nämligen OK att börja mastodontpynta. Rosetterna till granslingorna i portalen ska upp... tomtar får plockas fram... riktiga juldukar får läggas på... julkuddarna ska fram och fluffas upp... första julgruppen ska fram (den stå redan och väntar i papper) Vi kanske t.o.m. tar ner granen och ställer den mörk på sin plats... allt för att Elsa ska hinna klättra av sig innan vi den 23:e hänger på den allt mög från USA.

Fast först...städa. *suckar*

Javisstja... måste till bibblan. Någon har satt upp sig på den CD-bok jag har hemma. Jag vill inte skriva vilken bok eller vem författaren är... för ibland smyger hon här hos mig. Men en tam deckare där orsaken till morden och kidnappningen inte framgick förrän på fjärde skivan... innan dess var man som ett frågetecken. Massa sakfel, som t.ex. att sumubrottare slänger sand omkring sig innan de börjar brottas.... och sånt kan irritera mig till vansinne.... men så är jag kanske lite petig ibland.

Och så är det fredag... Skapardagen! Stephan kom redan igår och berättade vad han var sugen på. Pepparstek med dubbelbakad potatis... så OK... hittar jag lite oxfilé kan jag väl alltid ställa upp på det. Fast först pyntandet.. det är ju bara en vecka kvar tills första ungen ramlar in!

Over and out/Mamselamsen, på gång.

4 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Du som gillar julen utmanar jag nu på ett quiz om julen. Du hittar den på min blogg. Gör inte mer än du orkar.

11:55 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Jag gör det ikväll.

12:27 em  
Anonymous Anonym tycker...

Men vad är det de slänger då? Sumobrottarna alltså =)

12:48 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Tess: Salt!

1:44 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka