.

Mamselamsen

tisdag, december 30, 2008

Blondinbella ska dansa.

Efter vad jag förstått efter Googling och läst mellan raderna på bloggen, ska Isabella Löwengrip alias Blondinbella vara med i nästa "sejour" av Let´s dance. Kul för henne... nu blir hon ännu mer känd.

Man kan tycka vad man vill om henne, men driftig som fasen är hon. Hon började med en helt ordinär blogg och har jobbat upp den till ett företag som idag omsätter flera miljoner om året. Det tycker i alla fall jag är väldigt imponerande, för en tjej som nyss fyllt 18.

Over and out/Mamselamsen

3 Kommentarer:

Blogger PGW tycker...

Det finns väl en driftig pappa i bakgrunden också? Men jag håller med dig, duktig tjej, hon lär sig massor på det här och får mängder med kontakter. Ett väldigt stort eget UF-projekt helt enkelt :-)

11:47 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Som sagt, hon har nog snarare driftiga personer bakom sig... Men jag unnar henne framgång. Även om jag verkligen inte är målgruppen - jag förstår inte alls hennes popularitet. Men någonting är det ju - om det är skicklig PR eller om det är något hos henne som lockar unga tjejer vet jag inte. Jag ska inte moralisera - förhoppningvis sänder hon budskapet till unga tjejer att tjejer kan. Synd bara att det är så ytligt... Man ska vara rik och shoppa och vara "kändis" för att bli någon...

Men men, jag inser att jag inte förstår grejen, så jag ska inte komma här som en 37-årig kärring och ha åsikter om något som uppenbarligen uppskattas av många unga tjejer. :)

12:04 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

PGW: Självklart har hon folk i bakgrunden som hjälper henne.... och som hon avlönar. Vilken företagare skulle annars kunna driva ett sådant projekt.

Mia: Jag är inte heller målgruppen... men sämre förebild kan ju unga tjejer ha.... utan att för den skull namnge någon. :-) Fast hennes pojkväns blogg är väldigt roande.

1:01 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka