.

Mamselamsen

söndag, december 28, 2008

Mellandags o-rea.

I flera år har jag gått och suktat efter denna lampan på IKEA... men aldrig gjort slag i saken. Men nu jäklar gjorde jag det... och Stehans kommentar var: "Vad braaaaa..... ännu en lampa att bära ner i källaren. " Mm.... för den gamla "Tiffanylampan" måste ju bort.
Lampa
En perfekt lampa som man kan dekorera allt efter man får lust. Titta, titta bara på kanten runt om... hur många små tomtar kan man inte sätta fast där med lite dubbeltejp? Fatta, nu till nyår hur mycket serpentiner jag kan drapera på den.... till midsommar ska jag ha somriga sidenband och lite annat smått och gott i den. Och... vi kan ha tända ljus istället för lampor. Uuuuiiiiiii...... så myspysigt när vi sitter där i ljusets sken och glittrar med ögonen, så där "Lady och Lufsen-aktigt"! Ja, jäklar.... vi måste nog prova ikväll.

Så nu väntar jag bara på att Stephan ska göra en specialanordning, så vi får upp lampan i taket... för... så klart, passade inte den vanliga kroken. Men kan hittar säkert något i verkstan, där han har så galet mycket "brahasaker".

Over and out/Mamselamsen

2 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Fin lampa. Dock måste jag säga att jag älskar julduken på bilden. En sån skulle jag vilja ha! :)

5:34 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Jenny: Det är som alla andra juldukar här.... gardintyg.

6:40 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka