.

Mamselamsen

lördag, december 27, 2008

Dra ända in i pipsvängen.

Jag blev så förvånad när jag betalade att jag nästan ramlade omkull. Har varit på Mellandagsrea här i stan.... och köpt något!

Innan jul var jag på Lindex och såg en skitsnygg... typ vårjacka... en blåsvartrutig... skepparkavaj fram och lodenrock bak.... men den kostade 600:- och det ger inte jag för en tunn yllejacka. (Japp, så "snål" är jag.) Men idag när jag kom dit tillsammans med Jessica, hängde den på reaavdelningen och kostade under 300:-.... jag högg den direkt.

Hurraaaaa..... jag har äntligen en tunnare jacka till våren... och som jag tycker är superdupersnygg.... till ett kanonpris.
Jacka
Julen är över...... så nu är det alltså dags för vår. Snö göre sig inte mer besvär.... vi fick till jul.... så nu räcker det.... eller OK..... lite till sportlovet kan jag ju alltid stå ut med.... men sen får det vara nog.

Vad ska jag göra nu? Jo, stoppa in min nya MP4 spelare i öronen... (trångt som tusan blir det, men skam den som ger sig :-)... gå in i min egna värld och lyssna på ond och bråd död av Leif GW Persson. Jessica är iväg hos sina kompisar... Stephan håller på med sitt.... så jag ska bara såsa runt med pluttar i öronen och plocka lite... diska lite (det är faktiskt min tur... har inte diskat sedan långt före jul)... byta ljus och försöka få fram det sista julklappspappret som med största sannolikhet ligger kvar inne under sofforna.

Ha det gott... trots att det är väldigt grått idag.

Over and out/Mamselamsen

2 Kommentarer:

Blogger Klimakteriehäxan tycker...

Där ser man: lite mellandagsrea kan verkligen pigga upp...

3:35 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Ja.... jag brukar inte hitta något i vanliga fall.... så detta piggade verkligen upp.

10:58 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka