.

Mamselamsen

söndag, oktober 19, 2008

Till sist skriver jag också om det.

Fredrik Virtanen skriver det det som jag har tänkt... det om Katrin f.d. Schulman.

TV4 visste exakt vad de anställde!

Att Katrin ibland inte har något såll mellan hjärna och mun/hand, visst vi alla innan... även TV4... och tänk vad tittare de fick till "Eftersnacket". Till och med jag tittade på det i lördags, bara för att se vad det var... och det var ju faktiskt ett tämligen torftigt program som det inte ens var värt att lägga tid på. Men nu har det fått den uppmärksamhet, som var meningen.

Katrin säger/skriver ganska ofta, det som vi vanliga dödliga endast låter susa runt i hjärnan under en sekund... eller fnissar åt hemma i TV-sofforna... och den som säger emot, är jag övertygad om ljuger. För hur många satt egentligen hemma framför Idol och funderade på om killen som åkte ut förra lördagen, var homosexuell eller inte? Jag gjorde det.

Katrin gick, vad jag förstår, över gränsen för vad som är "lämpligt" på "Eftersnacket" (jag såg inte det första programmet)... men det var väl det som de ansvariga på TV4 var ute efter.

Jag försvarar inte de uttalanden som inblandade parter har sagt eller skrivit... men det finns något som heter "All uppmärksamhet, är bra uppmärksamhet" och i det läget som Katrin och Birro är i... kan jag förstå varför allt har sagts och skrivits.

Men vill någon se rejäl mobbing, hot och pennalism tycker jag att Ni ska läsa bland Katrins kommentarer ... för vad sägs om: "Ett tips: ta ett rakblad och skär djupt i dina handleder. Du gör resten av matamatiken...Svagare och fulare människa än dig är svårt att hitta...inte ens i U-landet Polen."


Over and out/Mamselamsen

2 Kommentarer:

Blogger Klaus-Peter Beiersdorf tycker...

Hatet mot Katrin kallas för Karma.
Näthat och mobbing är dumt. Och jag har lösningen på det:

http://beiersdorfbloggen.blogspot.com

/Klaus

12:36 fm  
Blogger Mette tycker...

Om jag fått detta jobb p g a min blogg (!? Hur då??) så skulle jag nog få tacka nej. Vill de ha mes-Mette eller Den grova i mun-mette?

Njae ... jag hade nog varit ett potpourri av det hela som rakt inte alls fått vara med. Och tänk om min söta sida också skulle dyka upp? Hon som älskar rosa och pärlor.

Vilken soppa.

3:23 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka