.

Mamselamsen

lördag, oktober 11, 2008

Kollade på Idol igår....

... och de flesta lät för hemskt. Särskilt min favorit... tja, vad han nu heter? "Rockkillen"?

Ibland kan jag nog tycka att juryn är för mesig. (Trodde aldrig att jag skulle säga det) Jag tycker att de ska säga till när folk sjunger falskt så öronen skrumpnar. Eller att de låter som karaoke... vilket jag tyckte att nästan alla gjorde igår. Nu sitter de bara och tycker att allt är bra. Hur ska deltagarna kunna rätta till sina fel och höja sig en nivå till nästa gång?

Rätt trist Idol denna omgången... tycker att kvaliten på de medverkande sjunker för varje gång jag tittar på programmet. Bästa startfältet nånsin? Nä, skulle inte tro det.

Jag läser att Katrin gick hårt åt Jesper i eftersnacket igår. Jag såg det inte.... och har aldrig sett... då sover jag. Jag har alltid gillat Katrin Schulman... eller vad hon heter nu för tiden, men det verkar som hon gick över gränsen igår... t.o.m. med mitt mått mätt. Att vara tuff är en sak, att vara elak och sarkastisk en annan. Att fråga... "Är han inte lite väl bögig?"... var ju bara dumt. Men visst.... hon fick de rubriker hon förmodligen ville ha.

Jag tycker inte att det är läge för sarkasm, mot en ledsen och nyss utröstad deltagare.

Over and out/Mamselamsen.



Opps... ser att det dyker in en massa nya läsare idag.

Vill Ni "nykomlingar" se och höra en Idol som blev sågad vid fotknölarna på audition, så kan Ni kolla:

HÄR!

och

HÄR!

Juryn begrep nog inte vad det valde bort. Hon skriver, sjunger och arrangerar all sin musik. Nu får vi se om låten som hon skickat in till Melodifestivalen kommer med... förmodligen inte!

4 Kommentarer:

Blogger Gunilla tycker...

Katrin sjönk i mina ögon när jag läste om hennes uttalande....
Jag tyckte också att gårdagens Idol av en av de sämre. Juryn tyckte inte alls som vi tyckte här hemma.

9:54 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Gunilla: Gårdagens final var urdålig och när juryn sitter och tycker att alla är bra, börjar jag tappa intresset. De flesta var skitdåliga igår.

10:00 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Har människan (Katrin) några andra meriter än en enfaldig blogg och ett havererat förhållande med rikstönten Alex Schulman?
Hur tänker TV-kanalen?

8:34 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Gubben: Inte mer än att hon är journalist.

10:06 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka