.

Mamselamsen

fredag, oktober 10, 2008

Nä, nu ska jag inte tänka mer idag... se inlägg nedanför.

Det är ju fredag!

Fredagsmaten är redan planerad... det blir knaperstekt torsk med potatismos... hemlagat förståss. Vi måste nog tusan ge oss på en förrätt också, då jag har två avocado i kylskåpet som är precis lagom mogna. Jag gör min jätteenkla specialare av dem.

Citronmajonäs som jag späder ut med 1/3 vatten, så den blir lite lagom lös. Hackar i en massa kräftstjärtar... fyller avocadon till brädden och toppar det med några hela "kräftrumpor" och sen en snajsigt tillskuren citronskiva. När du delat avocadon.... glöm inte att smörja in snittytorna med citron... de mörknar annars. Snorenkelt och snorgott! (Hm... det där lät inte så bra, men WTF.)

Nä, nu ska jag ut på balkongen och inspektera ombyggnaden nedanför. Jag har ett och annat att kommentera... särskilt de nya parkeringsplatserna på andra sidan järnvägen och tunneln under spåren. Så ofattbart onödigt, nu när jag ser hur många parkeringsplatser det redan finns... varav en som finns 150 meter bort och är ständigt tom... men jag utvecklar det någon annan gång. Någon gång när jag känner mig tillräckligt uppretad. :-)

Over and out/Mamselamsen, fredagsglad.

1 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

hahaha kanske.
fast nu var det ju min uppgift ;) ts

11:22 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka