.

Mamselamsen

fredag, september 19, 2008

Done.... for today!

Mycket har blivit gjort... och nu har jag börjat "Fredagsskapa" och skumpan är öppnad.

Meny för kvällen:
Grillad fläskfilé med lök- och kantarellsky.
Hemmagjorda Pommes Chateau.... i ugn.
Dessert: 2 Dajm.

Som jag skrivit om, så ofta förut... antingen är vi ON eller OFF. Just nu är vi ON och ska gå på bio.... igen!

Arn! Matiné på söndag, eftersom vi är så galet trötta på kvällarna. Håhåååjajaaaaa.... det är inte lätt att vara smått stenålders.

Nä... nu måste jag ut i köket och sätta på Arvingarna igen.... sätta på och sätta på...Oh... du ljuva tanke. :-)

Over and out/Mamselamsen, som sörjer lite grand över en älskad cardigan

2 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Hoppas ni haft en trevlig kväll efter den goda middagen!

Jag tänkte våga mig på en fråga om mat, eftersom jag förstår att du haft en hel del med matvaror att göra : Idag köpte jag en stor plastbunke med grekisk fetaost inlagd i saltlake. När man öppnar det lättöppnande locket, finns en plast dragen över innehållet. Tyvärr var det en liten läcka där, alltså ett pyttelitet förargligt hål.
Och det är inte utan att jag undrar över om det finns några hemska bakterier som kan ställa till oreda i våra liv, som nu kan florera i den goda fetaosten ...

Förargligt.
Tror du man törs äta den ändå?

1:03 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Finansflingan: Egentligen är det inte jag som är utbildad kock i det här huset... utan Stephan. Tro det eller aj. :-)

Men jag säger som de brukar gör i tidningar och så: Smaka på det... smakar det OK, brukar det vara OK

7:54 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka