.

Mamselamsen

fredag, juni 27, 2008

Håll i hatten!

Vi ska Fredagsstäda! *ramlade av stolen*

Inte ha främmande... nä då! Men däremot upptäckte vi igår att vissa hårdvaror genom ett gigantiskt dammlager har blivit mjukvaror. Tog nästan fel på dunkudden och datorskärmen när jag skulle lägga mig igårkväll.

Hela köksgolvet är fullknökad med kattmat. Fattar inte varför Elsa bara äter halva "pulor"....resten spottar hon ut, i vida bågar omkring sig.
Kattmat
Fast visst.... jag känner mig ung på nytt. Lite som när jag förr gick upp på natten och klev på ungarnas kvarglömda legobitar. Samma svordomar... samma hoppande på ett ben, medan man plockar bort grejor som borrat sig in i hålfoten.

Så idag är kanske dagen som vi ska bli stora på. Fast vi betvivlar det starkt.

Over and out/Mamselamsen

5 Kommentarer:

Blogger Lilla B tycker...

Satt här och lurade på att dra igång dammsugaren. Tänk att det ska ta emot så förgjordat. Det eviga rundgångsarbetet. När det väl är gjort är det ogjort igen.

10:26 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

E X A K T !

10:39 fm  
Blogger Cicki tycker...

Kunde inte annat än le åt dina besvär med halverad kattmat. Känner så väl igen det. Nu är det så att vår gammelman, Torsten Alexandersson allmänt kallad Totte, inte kan äta hårda knulor längre. Han har tandproblem. Så han äter numera enbart blötmat och ibland fastnar även den i tänderna. Vad gör man då om man är katt. Jo, man hjälper till med tassarna. Så här sprätter numera maten uppåt väggarna, som måste skuras med vit svamp minst var fjortonde dag. Vad gör man inte för de små liven.....:-)

11:43 fm  
Blogger dyermaker tycker...

Lycka till med städningen!

Fast... vuxenpoäng är ofta ganska överskattade.

11:52 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

:-)

6:49 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka