.

Mamselamsen

tisdag, maj 06, 2008

Knöliga arbetsplatser.

När jag satte mig vid datorn idag kände jag att tangentbordet liksom inte riktigt var i "våg". Det guppade till vänster när jag tryckte ner ett A och så över till höger när jag vill drämma till med en asterisk. F*n vad konstigt tyckte jag, tills jag lyfte på mitt skrivbordsunderlägg.

Miljarder lappar!
Lappar
Förr i världen räckte det med en liten adressbok och man gick till banken och plockade ut sin hundralapp.

Men nu.... nu ska det vara emailadresser, inloggningar, hemliga koder, IBAN-nummer, nya mobilnummer (folk byter ju telefonnummer som en annan byter trosor) SWIFT-nummer, vårt egna bilnummer (jag kan aldrig lära mig det... och det måste man ju kunna när man ska betala trängselavgifter)... för att inte tala om mitt egna mobilnummer (jag har haft det i 7 år, men kan fortfarande inte det i huvudet)... olika människors ICQ-nummer... inloggning till mina olika e-mails... inloggning på en massa websidor och andra små lappar som jag inte riktigt vet vad det är... men förmodligen väldigt viktiga... annars hade de ju inte hamnat där.

Det sägs att ett skrivbord brukar spegla ens psyke.

Mitt skrivbord är just nu väldigt ordningssamt på ytan.... men under, är det kaos.

Jag undrar om det bor en liten psykopat i mig?

Over and out/Mamselamsen

5 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Hej! Ett tips: Byt plats till alla dina inloggningsuppgifter nu när alla vet att de ligger under ditt tangentbord.*fniss*
MVH en som kikar in på din blogg ibland./ Linda

11:44 fm  
Blogger Cicki tycker...

Å gud, jag måste vara dödstråkig som har allt sånt där insatt i en pärm. En tråkig ordningsam Cicki som bara har kaos i huvudet och bland sysakerna....:-)

12:26 em  
Blogger Tutte i blåbärsskogen tycker...

Linda: Mm.... jag lägger nog in dem i kassaskåpet.

Cicki: Jag SKULLE vilja vara så där ordningsam.

/Mamselamsen

3:30 em  
Blogger Cicki tycker...

Jag är nog mest ordentlig när det gäller papper. Insåg idag när jag tvättade fönstren hur dammigt det är i sovrummet. Det är fyllt med böcker, tidskriftssamlare, tyger, tyger och åter tyger. Allt som samlar damm och som är så himla jobbigt att damma. Undrar om man kan anmäla sig till Rent hus och de kommer hem och städar åt en. Det vore inte dumt....:-)

3:35 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Cicki: Här också oerhört dammigt... men det stör oss inte nått särskilt. :-)

/Mamselamsen

4:19 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka