.

Mamselamsen

måndag, maj 05, 2008

Här går det undan.

Igår var det vår och idag är det sommar... tyvärr!

Det obändliga beviset för det, är alla lönnfeta karlar som dyker upp på stan med kritvita ben, storblommiga Hawaiishorts, nerstoppad randig T-shirt, väl uppdragna kortstrumpor som det står Sportringen på och sandaler.
Shorts
Så där ja... nu är jag både impotent och frigid igen.
Det var ett år sen sist.

Over and out/Mamselamsen

6 Kommentarer:

Blogger City tycker...

Ja visst är det hemskt med alla lättklädda vita människor just nu
även jag själv inräknad! Fast mina sommarkläder ligger fortf. på förvaring så jag kör med långarmat både på ben o armar.

1:53 em  
Blogger Mamselamsen2 tycker...

Jaaaa... fast karlar i den munderingen är gräsliga, oavsett hur solbrända de är.

2:22 em  
Blogger City tycker...

Ja, helt rätt!

2:33 em  
Blogger Cicki tycker...

Gissa hur det kändes när man satt i kassan på ICA och de där äcklen dessutom stank svett. Då fick man köra näsvingehoppdragningsövningar och andas genom munnen. Bläää. Jag fattar inte hur de tänker som bara kan visa sig så. Det är gräsligt. Nu gick jag nästan igång. Får nog lugna ner mig igen med något fånigt hjärnuppmjukande spel....:-)

2:52 em  
Blogger Mamselamsen2 tycker...

Cicki: För att inte snacka om de karlar som envisas med att gå med bar överkropp överallt. Jag kan inte fatta varför mataffärer inte slänger ut sådana. Jag tycker det är skitäckligt med människor som med nakna och svettiga armhålor lutar sig över frukten som jag skulle ha.

3:36 em  
Blogger Cicki tycker...

Kan bara hålla med. Visst hände det väl någon gång att någon kvinna kom in med bikini men de gångerna var lätt räknade. Men karlarna hade inga hämningar alls. Det är skitäckligt. Nu går jag ut i solen en stund. Kan inte hålla mig....:-)

3:41 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka