.

Mamselamsen

måndag, januari 07, 2008

Stackars människa!

Jag är inget större fan av Britney Spears, men jag tycker synd om människan. Nu skrivs det braskande artiklar om att hon flydde från något lasarett.

Det är inte lätt att hitta sig själv.... sitt riktiga jag, efter att ha varit stjärna och stått i rampljuset under i princip hela sitt liv. Hon fick aldrig en chans att vara barn eller tonåring... och det har nu satt sina spår.

Jag tror inte att hon idag vet hur man gör för att vara Britney..... den riktiga Britney... alltså inte stjärnan Britney. Hon vet helt enkelt inte vem hon är. (Som jag propagerat hårt för: "Man är inte det man gör." Om jag arbetade som VD för Ericson, skulle jag aldrig säga att jag är VD för Ericson.... jag är Birgitta som jobbar som VD. Och det är en jävla skillnad. För vad skulle hända om jag blev av med jobbet.... skulle jag inte vara någon alls då?)

Mitt råd (trots att jag är väldigt emot att ge råd) skulle vara att säga till Britney att flytta långt bort från alla kamerablixtar och få rejäl terapi, under lång tid och hitta den genuina Britney.... den lilla Britney som ligger och gråter någonstans inom henne.

Och när jag läser om andra stjärnor... som checkar in på rehab i USA, så förundras jag. De är där i ett par veckor och sen ska de vara redo för ett framtida drogfritt liv. Nänä..... så enkelt är det inte. Det rehab som det skrivs om i tidningarna, liknar mest det gamla "torken" som finns i Sverige. Ett ställe att äta upp sig på och bli fysiskt stark, så att man verkligen har ork nog att dra igång en period att jättefylla eller liknande efter utcheckning. Och tittar man på Lindsey Lohan, är väl hon bevis nog för detta.

Så jag kan bara ömka dessa nu vuxna barnstjärnor som aldrig fick en chans att få vara barn och hitta sin egen identitet.

Over and out/Mamselamsen, mammig.

2 Kommentarer:

Blogger Strumpstickan tycker...

Och snart är det schlager igen:)

9:59 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Ja just det.... det hade jag glömt.

11:11 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka