.

Mamselamsen

fredag, januari 18, 2008

Nu ska vi bli rädda.... igen! Och en eloge till Tove.

S T O R M på väg!

Fast jag måste säga att jag blir lite tveksam. Den eventuella stormen ska dra upp över Göteborg och Svealand. Men lite längre ner står det att den kommer att ta samma bana som Gudrun och Per. "What the fuck"...... Gudrun drog ju fram och orsakade skogsmassaker här! Och jag bor varken i Göteborg eller i Svealand..... jag bor i Götaland..... den södra delen.

*nynnar lite lätt* "Vem ska man tro på, tro på.....*

Nu får det vara hur det vill med den där stormen, som förmodligen bara blir lite mer blåst än vanligt. Idag ska min käre make agera "lärare". Under fyra timmar ska han lära skolbarn magin med hästskokastning och kubbkastning. Jag tror jag ska ta en runda ner till sporthallen och plåta den "pedagogiske" Stephan!


Till Tove!
Det jag skriver nu riktar sig till Tove, som på fritiden fixar "allt" på Korpen och som jag vet är inne här och läser ibland. Stephan och jag satt och pratade om dig igårkväll och vet du...... du är en sådan som borde ha blivit nominerad som "Dagens hjälte". Hur mycket tid lägger du egentligen ner, på bakning, fixandes smörgåstårtor, kaffekokning, inköp, priser, organisering o.s.v? Massor! Men har du egentligen fått någon riktig kredit för det någon gång? Jag tror inte det. Men jag gör ett litet försök här (trots att jag inte ens är med i Korpen)

Tack Tove! Du är en klippa.... utan dig vore det inte mycket bevänt men Korpenaktiviteterna här i Nybro!

Det är väl konstigt.... alla vill ha ett aktivt Korpen, (och här i Nybro är det väldigt aktivt inom många olika sporter och aktiviteter) men inte många ställer upp när det ska göras något. De bara droppar in när allt är fix färdigt.

Over and out/Mamselamsen.

2 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Men om du slår ihop Göteborg och Svealand så blir det ju nästan ... Götaland! (eller Sveaborg i o f s men det behöver vi ju inte låtsas om)

10:01 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Shit...... nu blev jag riktigt förvirrad. :-) Ska jag BLI rädd eller ska jag inte? :-)

10:14 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka