.

Mamselamsen

onsdag, juni 20, 2007

Gårdagens ilska har lagt sig.

En god natts sömn gör underverk.... hjärnan har sorterat och jag vaknade och allt hade fallit på plats.

Jag har en plaaaaan!

Men den kan jag inte skriva om här, då jag kan se på min räknare att det finns personer på Nybro kommun som läser här.... på arbetstid!

Och vad ska jag göra idag då? Tja, jag ska väl söka lite läkarjobb och direktörsjobb i Korpilombolo och Moskosel... man ska ju söka i hela Sverige och de orterna har så gulliga namn, så jag börjar där. :-) Allt för att AF, ska tycka att jag är jätteduktig och att de sen kan visa upp en statistik på att en "samhällsparia" som jag, har sökt 400 jobb på en vecka.

Jag har inget emot att söka jobb över hela Sverige, men jag tänker på alla de företag som ska gå igenom ansökningshandlingarna. Tänk Er ett litet hotell ute i "bushen" som söker en receptionist på "timmar" och får in 10.000 ansökningar från hela Sverige. Ha, det sorteringsjobbet skull då jag inte vilja ha.

Ja ja, nu släpper jag det och börjar tänka på Midsommarafton. Vi har olika planer, beroende på hur vädret blir. Antingen blir det Öland, dock ej Borgholm (de flesta som bor här nere, skyr Borgholm under högsommaren) eller så skiter vi i alltihop och är hemma och frossar i kolhydrater, fett och kollar på "Allsång på Skansen". :-D

Nä, nu ska jag leta rätt på telefonnumret till skattemyndigheten.... jag behöver hjälp. Jag gillar skattemyndigheten, då de så ofta hjälpt mig med grejor jag inte fattar.

Over and out/Mamselamsen, med en K4:a framför sig.

6 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Aha...en plaaaan! Ny spännande läsning följer förstår jag...Du får skriva kodat. Det brukar vi ju kunna knäcka efter ett tag.
Ha en skön midsommar.

11:22 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Kapple: Sorry..... jag gör en "Glamourprinsessan" och berättar när saker och ting har fallit på plats.

11:49 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Du vet att du kan bli av med a-kassan om du säger nej tack till ett jobb va , om du inte fått ett bättre erbjudande förstås. Kan vara dumt att söka jobb i tjottaheiti om du inte tänkt flytta dit.

11:58 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Tycker också synd om alla dessa företag som kommer få sk*tansökningar bara för att man måste skicka dem. Jag kommer nog höra till en av alla dessa som skickar bara för att, för flytta? Det tänker jag inte göra. Men än så länge vet jag ingenting om mitt liv. Inte mer än att jag helt plötsligt fick ny handläggare på FK och att nuvarande sjukskrivning tar slut 28/7. Vet absolut inget mer *muttrar ilsket* J**la byråkrater...

11:59 fm  
Blogger Skriet tycker...

Borde kanske också uppsöka AF inför hösten. Men det låter inte särskilt upplyftande. FÅr väl sälja av lite gammal skit o leva på det jag nu kan få ut ett tag till.

12:11 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Tråkmånsen: Jag vet.
Tess: L Y C K T I L L !
Skriet: (Som ovan) :-)

12:22 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka