.

Mamselamsen

måndag, juni 18, 2007

H&M och deras nya kanaler att nå ut.

Nu har de bl.a. gett sig in i TV-spelsbranschen ... och i detta spel ingår det en modevisning med H&M-kläder... förståss! Under modevisningen spelas det en specialgjord låt, som enl. insiderkällor ska lanseras/har lanserats som en "worldwide" singel och musikvideo.... med påföljande lanseringsturné.

Fröken K, blev erbjuden att sjunga in låten... och gjorde det. Men när hon sen såg kontraktet, skrattade hon bara rakt ut, rev det i tusen bitar och gick därifrån. De stora herrarna blev då skitsura, där de satt med en färdig skiva och hotade med att de skulle se till att hon skulle få sparken från sitt ordinarie jobb i musikbranschen.

Fröken K gick dit för att göra en "sessioninspelning"= fast pris, därav anledningen till att hon spelade in innan hon fick se kontraktet. Men de höga gubbarna tyckte att det var så bra, så de ville ha henne som ordinarie sångerska.... men hon skulle inte få mer betalt för det.

Så hör Ni någonsin H&M-singeln, ska Ni veta att sångerskan, som till slut spelade in, har förmodligen tjänat "nålpengar".... som nog skulle räcka till en något bättre handväska.

Over and out/Mamselamsen, som ligger på hur mycket skvaller som helst.


För att skydda min egen rygg!
Detta är andrahandsfakta, vilket betyder att det inte nödvändigtvis är sant! Puh... nu kan ingen stämma mig för förtal. Fast jag känner ju fröken K och har träffat henne ett flertal gånger i Hollywood.