.

Mamselamsen

onsdag, mars 28, 2007

Lite blandad kompott.

Jag har förstått efter att ha läst på olika bloggar att de anorektiska panelgardinerna är på väg ut i de "icke-innes" skara. Då känner jag, att det efter två år med gardinlösa fönster att det är dags att plocka fram symaskinen och ta tag i mina blivande jätterosiga gardiner.
Rosgardiner
Ja ja... kräks Ni! Men jag vet att detta blir jättefint till mitt skrivbord med grön skinnskiva och guldramade tavlor som jag har i sovrummet. Fast.... jag måste nog byta bort sängen och överkastet, som kommer att kännas alldeles för ruffliga ihop med mina tjuuuusiga rosor. (Steeeephan... vi måste åka till IKEA!)

Och sen, eftersom Camilla bloggar som en kratta, så får väl jag uppdatera lite om vad som händer i Hollywood. Jag skrev ju för någon dag sedan om den gräsliga punkversionen av Better place som hon och hennes musikerkompisar trollade fram en kväll under en väldigt intim gemenskap med Baccus.

Några dagar innan denna fest, hade Millan satt upp lappar överallt om att hennes bohag var till salu (Hon flyttar ju hem till Sverige snart) Well well, de satt där runt matbordet och åt, drack och sjöng av Herrans lust när det knackade på dörren och in kom en spekulant, just på köksmöblerna. Affär gjordes och ut försvann möblerna. Och festen fortsatte på golvet. Millan bor nu i princip i en lägenhet med en säng som enda möbel (som även den snart försvinner). Bokhyllan såld, skrivbordet såld, bäddsoffan såld, porslin sålt... tja i princip allt. Och kvar finns bara lådor med grejor som hon vill få hem till Sverige.... sju stycken... förutom kläder, toalettsaker och keyboard. Ojoj... det kommer att bli dyrt. Men vad tusan... åtta år i USA i sju lådor... det är egentligen inte mycket.

Och nu innan inspelningen av albumet fortsätter (hon behövde vila upp sig ett par dagar) tränar hon som en galning.... upp och ner i bergen. Jag har sett nyagna kort på henne och har förbjudit henne att äta nyttiga saker som havregrynsgröt, kyckling och lax. Själen mår bra av en rejäl hamburgare med dubbel strips och massa dressing ibland. Men icke! Här ska byggas muskler så att ryggen håller.
Camilla5
Fast hon påstår att hon photoshoppat en del på bilden.

Nu har jag varken lust eller tid att sitta här längre.

Over and out/Mamselamsen, svävar ut i det blå.

5 Kommentarer:

Blogger Gagga tycker...

Så skulle man göra. Alltså sätta in annons på allt man har.... Själv har jag börjat så smått o blivit av med orgeln. Nu har jag inne annons på en stor glasmonter på Blocket. Vill ha lite mer ytor. Blir mer o mer grejer ju längre man bor på ett ställe. Förr flyttade jag då o då o då o rensade allteftersom o här har jag nu bott i 18 år o jisses vad grejer det blir....hu
Kul att Camilla flyttar hem! Hon kan få uppträda på min scén om hon vill:)

12:48 em  
Anonymous Anonym tycker...

Jag tycker gardintyget var jättesnyggt! Det är ju inne med romantik nu och det där är ju verkligen lite Laura Ashley! :)

ok, jag har LÄST någonstans att det är inne med romantik, själv är jag inte så noga utan mina stora grafiska tistlar får hänga kvar

1:30 em  
Anonymous Anonym tycker...

Jättevackra gardiner!!! Oavsett "mode". :)

(Har pengarna kommit fram?)

1:36 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Gagga: Fast hon tycker det är lite tungt att behöva sälja av sitt hem.
Virval: Japp.... jag köpte det för flera år sedan.
Mia: Jajamensan, de sitter så jättesnyggt på konto.

1:59 em  
Blogger Vonkis tycker...

Nej nej nej. Jag vägrar fluffiga romantiska gardner. Jag gillar verkligen panelgardinerna. Uj uj uj. Får ju ångest bara jag tänker på allta längder och kappor folk kommer att sätta upp igen...

8:42 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka