.

Mamselamsen

tisdag, mars 20, 2007

Jag tror vi kommer att svält ihjäl.

Nu ska vi bli skiträdda igen! Nu är det dolda saltet som ska skrämma vettet ur oss. Guuud, vad trött jag blir!

Vi ska inte äta kolhydrater... möjligtvis långsamma.
Vi ska inte äta härdat fett... om jag inte minns fel så är animaliskt fett onyttigt också.
Vi ska inte äta socker... det är visst rena giftet.
Kaffe... Herre Gud koffein är ju skitfarligt.
Sen var det något med varm potatis, bröd och chips... också dödsfarligt.
Kyckling innehåller salmonella.
Kolsyrade drycker fräter på magsäcken.
Och tänk på alla genmodifierade grönsaker och säd.
Hur mycket klor och bakterier finns det egentligen i vårt dricksvatten.
Margarinet är en kemisk sörja.
Bönor innehåller giftet Lektin.

Alltså man kan ju snart inte äta något med fara för sitt eget liv. Så min tanke om att Stephan och jag ska flytta ut i skogen och leva på kottar och kärlek, kanske inte är så dum. (Förresten. Är det långsamma eller snabba kolhydrater i kottar.)

Och gör vi inte det, så skiter vi i all skrämselpropagande och äter som förut. För i ärlighetens namn tror jag att oron över den "skadliga" maten är farligare än att äta den.
bakelse
Lånad

Over and out/Mamselamsen, som ska ta sig ett glas Tisdagsvin, så levern får känna att den lever.

3 Kommentarer:

Blogger TrickyTricky tycker...

Japp, tisdagsvin, härlig idé.
Och hade vi bott i Frankrike hade det varit fullständigt normalt.
Skål !

8:47 em  
Anonymous Anonym tycker...

Det ÄR farligt att leva - man kan faktiskt dö.

Typ.

9:56 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Tricky: Jag brukar ta ett glas vin när jag känner för det. Tisdag eller torsdag.

Tess: Visst är det så. Och vill helst leva medan jag är i livet.

8:56 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka