.

Mamselamsen

tisdag, mars 20, 2007

Fördelen med att "gå in i väggen" och vara på bättringsvägen.

Pang.... och hjärnan blir ett enda mos av fett och nervändar som kortsluter kors och tvärs. Allt lägger av och man måste börja från början att trassla upp det hela. Det tar tid och man analyserar varje nervände och funderar på vart man ska koppla in den igen. En del av dem hamnar på helt nya ställen... mycket bättre ställen.

Nu när jag känner att jag är på väg tillbaka och har fått början till ett nytt kretskort i huvudet, dyker det upp nya tankar... tankar som förut bara försvann in i Limbiska sysemet och ställde till med oreda.

Jag kan även likna mig vid en dator som gick på högvarv och tog in allt utan att sålla. En massa virus och worms kom på köpet. Till slut kraschade hela hårddisken och det enda som gällde var att stänga av och sen börja med omformatering. Omformateringen är snart klar och så småningom ska jag installera ett antivirusprogram och en gigantisk brandvägg... för här ska sållas. Jag ska nog skaffa mig ett långsammare bredband också... 8 megabit är mer än tillräckligt... om jag inte helt enkelt går över till ett "snigelmodem" igen.

Tänk att det var tvunget att gå åt helt åt helvete innan jag begrep att jag hade "hårdvaruproblem". Men det är väl som många säger: "En bra hanterad kris, gör att man blir mycket klokare och livet blir så mycket bättre". Fast där är jag inte än... men jag ska!!!!
Magtryckare 2 liten omgjord
Over and out/Mamselamsen, en blivande Atari.

8 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Din inställning är ett bevis på att det kommer att gå bra! :)

10:39 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Sandra: Tack.... jag tror också det.

11:00 fm  
Blogger surtant tycker...

Jag har utmanat dig:
http://surtant.blogspot.com/2007/03/mitt-liv-i-2or-och-7or.html

11:20 fm  
Blogger Lillasnuttan tycker...

Skicka de söta kattstrumporna till mej - JAG BEHÖVER SÅDANA!
T Ss

11:31 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Lycka till! Jag har oxå hamnat där och tränar upp skriv- och läsförmågan genom att blogga mig ur eländet.Men har fortarande inte hittat någon fungerande brandvägg och det mesta är kaotiskt. Några tips?

1:13 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Ronaldinha: De enda jag kan säga: Låt det ta tid, vilket är skittrist emellanåt och ta all hjälp du kan få. Jag går i terapi en gång i veckan och det har hjälpt mig att börja förstå varför jag rusade fram genom livet och var jävligt duktig.

2:30 em  
Blogger Strumpstickan tycker...

Kris är ett annat ord för utveckling har jag hört och nog ligger det mycket i det...

Var rädd om dig!

7:12 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Strumpstickan: Jag är lite lagom rädd :-)

8:57 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka