.

Mamselamsen

lördag, januari 20, 2007

Det här med aromterapi.

Det finns dyra grejor som luktar för att man ska bli pigg, lugn och fan vet om man inte ska bli sexig också.

Min aromterapi går mest ut på att jag ska bli lugn. Och den bästa terapin ger nog min gosiga gosekudde. Den doftar... en del säger stinker... natt! Det nästan räcker med att titta på den så blir jag lugn... för att inte säga sömnig.

Nästa lugnande arom hittade jag igår.

När Millan var hemma köpte hon, under djupa protester från mig, Dove, Silk cream wash. (Jag har alltid bojkottat Dove, för de har en sån fånig TV-reklam). Hur som helst, jag tvättade av händerna med denna tvål innan jag gick och lade mig. Och när jag precis skulle somna in kände jag en ljuvlig doft i sovrummet. Händerna! Så jag har legat och snusat och snörvlat på mina händer hela natten och vaknade utsövd vid halv elvatiden idag.

Så är Ni lite oroliga är Ni välkomna att komma och snusa på mina labbar en stund. Jag bor med en utsikt från tredje våningen.

Over and out/Mamselamsen, Er nya aromterapeut

2 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Så, nu får du en hel radda besökare som böjer sig över din hand, inte för att kyssa den utan för att sniffa på den... Det kan nog bli en ganska högtidlig syn på lite avstånd, du får se lite förnäääm ut också, så att det passar in i bilden. ;)

2:48 em  
Blogger PGW tycker...

Vad är det för spännande kudde du har hittat? Jag misstänker att det är lättare för mig att komma över en sådan än att låna dina händer var och varannan kväll :-)

2:55 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka