.

Mamselamsen

torsdag, oktober 26, 2006

Jösses... jag sitter vid min egen dator som egentligen inte funkar!

Annikas kompis är en fena på datorer. Visserligen är inte datorn OK.... men jag kan blogga i allafall.

Och jag vet att alla datorkillar måste ha coca-cola när de jobbar.... så jag hade varit på COOP och köpt en flaska. Fast allra helst ville han ha kaffe, visade det sig.

Han kommer tillbaka imorgon med en massa program och ska försöka göra den perfekt. Fast han tror att hårddisken inte är som den ska.... den låter som ett tröskverk. Så ny hårddisk kanske står på agendan.

Han klickade och ladda en massa massa grejor... jag har inte en susning om vad han gjort, men jag tror att han har flyttat grejor från C och lagt i något som heter E, så att det kan räddas om det går åt pipsvängen. As-kalas.... jag fattar ingening.

Och så har jag har ingen CD/DVD-spelare just nu... det var något vajsing där. Men vad tusan... det kan jag leva utan så länge.

Himmel, vad jag är lycklig över att datorn funkar, om än under protest. I min totala glädjeyra lovade jag honom gratis kladdkaka hos Mamsans året ut. Jag är inte helt övertygad om att han blev jätteglad.

Nä, nu ska jag in på alla mina grejor som bara finns på den här datorn..... tralalalalala.

Over and out/Mamselamsen, nästan galet euforisk


Uppdaterad
Säg den glädje som varar. Först försvann musen, så jag var tvungen att stänga av med våld. Och sen funkade inge alls. Så nu sitter jag vi Stephans dator igen.

3 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Jag förstår vad du menar och jag vet vad han har gjort och ska göra! *s* Du låter så glad!

8:49 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Nääääää.... inte längre.

8:57 em  
Anonymous Anonym tycker...

åååfaaaan!

9:33 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka