.

Mamselamsen

onsdag, oktober 25, 2006

Nu har det regnat i nästan en vecka....

och snart.... mycket snart kommer det säkert ett blogginlägg om hur jäkligt blött och mörkt det är. Men inte än, för jag njuter fortfarande av hösten.

Omställningperioden från det att jag klagar över värmen till att jag klagar över höst- och vintervädret brukar ligga på så där tre månader, så det borde vara dags snart.

Imorgon åker min dator iväg till "doktorn". Felet är nog inte så hemskt som en av min "punkare" sa igår. Han log brett och sa: "Den har kraschat och allt kommer att försvinna"! Han ska minsann få idag.... dubbelt ska han få betala!

Sen när den är OK, måste jag lära mig att ta back-up på mina foton.

Fasen vad det retar mig att jag inte har lärt mig hur en dator funkar. Jag är en fena på diverse program.... men själva hårvaran är lika okänd för mig som det som finns under motorhuven på en bil.

Over and out/Mamselamsen, som måste lämna över till ägaren av den här datorn.

3 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Min "nya" dator måste också iväg till IT-doktorn. Som väl är så ska det gå på garantin eftersom den faktiskt inte är 1 år än, inte ens ½ år.

Tur det finns "gamla trotjänare" även om min dito är minst sagt seg. Men den fungerar!

8:20 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Mia: Min har också garanti. Men kruxet är att firman har gått i konkurs. :-(

8:29 fm  
Blogger Monica med yffen tycker...

Jag vet ju inte säkert men jag tror inte att din dator har kraschat. Det verkar bara vara att den inte vet från vilken enhet den ska starta upp. Om du skulle våga gå in på "Boot" i menyn på BIOS-sidan och sedan vid Boot Device klicka fram till C: med piltangenterna, så kanske det skulle kunna fixa sig. Det låter nog krångligare än det egentligen är, men jag förstår om du inte törs.

10:00 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka