.

Mamselamsen

tisdag, oktober 31, 2006

Irriterande!

Jag tror jag ska överge mitt trådlösa "bredband". När det går som snabbast har jag 48Mbit/s. Min datordoktor säger att om jag gick över sladd, skulle det bli dubbelt så snabbt. Och han kan inte heller förstå varför vi har trådlöst när vi har stationära datorer.

Faktiskt inte jag heller, just nu. Grr...

Over and out/Mamselamsen, otålig.

4 Kommentarer:

Blogger Veronika tycker...

Vi har trådlöst till våra stationära. Men det beror på att bredbandet kommer in i hallen, och i början körde vi med sladd till datorerna. Väldigt störigt. Nu funkar det bättre. Och så länge karln inte spelar wow så kan jag blogga bäst jag vill. :)

12:08 em  
Anonymous Anonym tycker...

Vad ska man 48 till..? Jag har 8 och det går fint.

12:50 em  
Blogger Ullton tycker...

För många val, hela tiden för många valmöjligheter, det var nog bättre förr.. i ryssland.. eller inte..

12:52 em  
Anonymous Anonym tycker...

48Mbit låter som väldigt mycket, jag betvivlar att det finns hemanslutningar som verkligen kan leverera den hastigheten. En så snabb uppkoppling kostar gigantiska pengar och finns mest på Universitet och riktigt stora företag. Även ett bredband med 8Mbit är väldigt snabbt, här i USA kan man knappt få mer än 3Mbit, beroende på var man bor.

Jag misstänker att 48Mbit är hastigheten på ditt trådlösa nätverk, men om ditt bredband inte är snabbare än så hjälper det inte med kablar, du får inte mer hastighet ändå. Den enda effekten vore att du kunde föra över filer mellan era datorer snabbare, gör ni det mycket?

5:31 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka