.

Mamselamsen

tisdag, oktober 31, 2006

Det väntar inte goda tider i alla kommuner.

I Nybro byggs torget om... vi har fått en ny skolmatsal för 34 miljoner... simhallen ska rustas... hela stationsområdet ska byggas om... infarten till Nybban är nu, för miljoners miljoner ombyggd till en asfalterad kostig... vi ska få en ny idrottsanläggning o.s.v o.s.v.

Det låter ju as-kalas!

Men nu efter valet, får vi också reda på att det blir skattehöjningar i vår lilla stad.

Over and out/Mamselamsen, politisk vilde som bara handlar när det finns pengar i plånboken,

6 Kommentarer:

Blogger PGW tycker...

Är det det klassiska politikertricket "sätta Nybro på kartan" de håller på med?

8:17 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Ingen aning.... men galet är det.

8:37 fm  
Anonymous Anonym tycker...

En skattehöjning har varit nödvändig i Nybro under flera år, det är bara synd att man ska hålla på och satsa på sån där skit istället på dom klassiska: vård - skola - omsorg.

10:00 fm  
Blogger Veronika tycker...

Jag tycker det är lite konstigt. I tidningen stod det om de förändringar som skulle ske här i Uppsala. Och det var BARA saker som kostade pengar. Tom ska skatten sänkas, vilket ju kostar pengar för kommunen, kan man säga.
Och jag kan inte FÖRSTÅ var pengarna tas ifrån? I Nybro fattar man ju iaf att man höjer skatterna för att göra de där andra sakerna som kostar pengarna. Vi kanske ska öppna en hemlig sedelfabrik här i stan?

12:13 em  
Anonymous Anonym tycker...

Syra tycker tydligen att en skattehöjning är nödvändig i Nybro... Är Syra medveten om att VI i Nybro redan betalar en högre skatt än andra kommuner som tex. både Kalmar och Emmaboda. Tror nog att polikerna skulle behöva läsa lite ekonomi på KomVux kanske...

4:06 em  
Anonymous Anonym tycker...

Skatter hit och skatter dit. Syra är totalt jävla medveten, men han bryr sig inte. Sänkt skatt går ut över dom som behöver samhällets stöd. Som jag skrev tidigare: satsa på rätt saker.

Och vad emmaboda och kalmar gäller så får lägre skatt inte mig att gilla dom städerna mer..jag menar: skit är alltid skit.

9:46 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka