.

Mamselamsen

söndag, juni 11, 2006

Veckans enda sovmorgon och vad gör man då?

Jo, man kliver, pigg som en mycket glad lärka, ur sängen klockan halv sju. Vad är det för fel på mig?

Alldeles frivilligt var de förståss inte. Elsa blev lite ömhetstörstande runt fem. Låg hon inte tvärs över halsen på mig, så välte hon upp sig över hela mitt ansikte eller så gnagde och drog hon i mina halsband. Min lilla bebis älskar mig nog outsägligt mycket... eller så var hon bara skithungrig.

Med tanke på vad jag skrev nedanför... jag tror jag avstår, för nu har jag under fjorton dagar testat en mycket trevligare kräm till mitt f.d. krackelerande ansikte. Denna!
Nattkräm liten
Alldeles full med mineraloljor.... men det skiter jag i, för den funkar på mig. Alla sådana små små flagor är som bortblåsta, så ev. foundation sitter nu för tiden som en smäck!

Krämen med rosenolja, som jag köpte på Apoteket för en månad sedan har nu degraderats till bodylotion, för den utförde inte det den skulle i mitt superkänsliga anlete.

Jag kommer att behöva en ny tub mineralkräm till hösten. Någon på bloggen som säljer Mary Kay?

Over and out/Mamselamsen, med massor med tuber, burkar och flaskor.

6 Kommentarer:

Blogger Ilva tycker...

jag vaknade kl sex i morse, saa trist! Men da kan man ju fa ta sig en tupplur sedan kanske...

8:35 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Ilva: Helt klart... under fotbollen... om det är någon idag.

9:05 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Propyless från Apoteket är en oslagbar kräm, kan användas med fördel även i ansiktet för den innehåller inget fett utan propylenglykol (säkert någon mineral?). Mycket billigare än de fina salongernas burkar.

/Imsa

7:51 em  
Blogger StringBeanJean tycker...

jag tror faktiskt att min pappas nya fru säljer mary kay. ska jag kolla upp det?

10:27 em  
Anonymous Anonym tycker...

Propyless är kalas, särskilt om man kan få den på recept av lilla doktorn, för annars är den rätt dyr. Finns i STOR flaska med pump eller i liten tub. Andra snälla märken är Clarins - deras produkter är milda, även de som harlite vilda färger - och sedan Vichy, som tidigare fick köpas på apotek i Frankrike (personalen trodde jag kom från nåt riktigt u-land, tror jag, för jag handlade alltid hela stora påsar med grejer). Finns nu även på apotek i Sverige och är inte dyrt. Deras efter-sol-kräm är suverän. Även om man solat sig alldeles för länge blir huden lugn och sitter kvar på kroppen utan att flagna.

1:06 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Jag kör slut den här burken... vågar inte prova något nytt igen. Chixxet: Ja, gör det

7:56 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka