.

Mamselamsen

lördag, juni 03, 2006

Alltså fru "Sluggo"!

Jag har nyss läst på Resume om vem som är mediaviktigast i Sverige. Tja, du kom på en hedrande 93:dje plats. Men det jag verkligen regerade över var din inkomst! Du har ju under det senaste året gnällt över att du tjänar så "pissigt". Vad fanken jämför du dig med? Wallenberg?

Ingen människa som tjänar nästan en halv miljon om året, tjänar "pissigt"!. För om det är "pissig", borde jag nog ha rätt till socialbidrag.

Skärp dig!

Over and out/Mamselamsen, putt.

9 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Samma tanke slog mig när jag läste det där...

12:21 fm  
Blogger danne tycker...

Mamselimamsen!!! Long time no see. Jag har haft det lite stökigt hemma hos mig sista veckorna men nu har allt lugnat ner sig och jag vill bara titta in o äta en virtuellköttbullsmacka med röbetssallad. Hoppas Camilla har det bra (jag är lite dåligt uppdaterad). Klappa katten från mig. Hasta la vista!

3:27 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Danne: Lite rörigt här också... jobbar mycket. Och hur du kunde veta att vi hade just den sortens macka , kan ju inte jag veta... men varsågod! Doppa gärna.

emma: Ja, visst är det konstigt.

10:09 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Och förmodligen tjänar hon mer än så, eftersom hon är frilansare och antagligen bara redovisar det hon plockar ut i "lön". Sen gör hon väll som de flesta andra frilansare, drar av det mesta på företaget, och det syns ju inte på "lönen".

11:31 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Jessica: Jag vet!!!! :-D AB ock så.

11:36 fm  
Blogger Nemo tycker...

Aha...du har ondgörelsevibbar på Skuggan. Rekommenderar min bloggpost Nemo "skuggar" vi är nämligen i samma skov...du o jag

4:54 em  
Blogger crrly tycker...

Fast tja. Jämför man med de andra på listan, och säkert med de flesta av hennes kolleger, så tjänar hon inte särskilt bra. Å andra sidan har hon väl t ex ingen direkt utbildning?


Roliga bilder! :)

9:01 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

crrly: Som frilansare, har hon förmodligen ett AB, med allt vad avdrg heter. Så detta är bara "nettolönen".

2:15 em  
Anonymous Anonym tycker...

Looks nice! Awesome content. Good job guys.
»

4:18 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka