.

Mamselamsen

måndag, maj 22, 2006

Halkade in på sluttampen av finalen på Big Brother.

Hon som vann, är visserligen från Kalmar. Men tjejen har agressionsstörningar, super sig plakat, har öppet sex med flera olika killar inför TV-kamerorna, gapar, skriker, slåss och använder sig av en volkabulär så t.o.m. jag blir mörkrädd. Och det första som hon tydligen ska lägga pengar på, är att köpa sig nya bröst.

Och Kanal 5-chefen säger att hon är en värdig vinnare. Ibland slutar jag aldrig att förvånas.

Over and out/Mamsan, som inte fattar nått.

13 Kommentarer:

Blogger Jubbe tycker...

Har aldrig följt ett avsnitt av denna säsong av BB men har dock följt kvällstidningarna. Det verkar som att hon verkligen är en värdig vinnare och en bra förebild för Svea Rikes unga tjejer...shit pommes frites säger jag bara.

//J

10:16 em  
Blogger Batbut tycker...

Det mest tragiska är väl att så många röstar på henne och anser henne vara en värdig vinnare! Okej att det finns en puckad kanalchef, men alla de tusen (?) som ringt och röstat? Vad har de för referensramar????

10:35 em  
Blogger Gagga tycker...

Har inte TV5 så jag slipper se eländet. Förra säsongen var en av mina f.d. elever med i BB o höll på att vinna hela skiten.

10:39 em  
Anonymous Anonym tycker...

Vad är en värdig vinnare då? vad är det man ska göra inne i huset för att vara en värdig vinnare? Hon skapade mest uppmärksamhet kring sig helt enkelt. Det går hem hos tittarna...tydligen.

10:58 em  
Anonymous Anonym tycker...

Usch. Hon är ingen värdig vinnare. Klippte sönder Norges flagga på deras nationaldag. Bara de visar hur låg hon e. Tråkigt att hon bor i grannstaden. Och på nätet innan så ledde Richard. Fattar inte vart hon fick rösterna ifrån? Ännu en blond bimbo som visar hur man inte ska bete sig. Urk och fy. Har inte följt programmet pga henne och dom andra s.k tjejerna och killarna. Såg första avsnittet. De räckte. Och ja. Grattis till öppnandet idag Mamsen. :) Jag kommer. Så fort jag orkar. Be sure. :):)

10:59 em  
Blogger schmut tycker...

med tanke på hur mycket hennes personligheter gett kvällstidningarna i löpsedlar och BB i gratis-reklam, så är hon ju en värdig vinnare. hon har ju verkligen vänt in och ut på sig själv för att syns mest och bäst...

11:08 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Alla: Håhåjaja!
Schmut: Ahaaaa, det är så det är.

11:13 em  
Anonymous Anonym tycker...

Va? E du vaken än? *ler*

11:17 em  
Anonymous Anonym tycker...

Visst är hon en värdig vinnare. Ett så absolut uruselt och korkat program måste ju vinnas av.....någon som kan leva upp till den nivån.

11:21 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Fia: Jag VET!!!! Nu när klockan är halv tolv, är jag klarvaken. Hur sjukt är inte det?

Dokuskrä: Got it!!!

11:29 em  
Blogger PGW tycker...

Kanal 5 är lite speciell ...

Men vi behöver inte oroa oss, hon valsar runt på löpsedlarna några månader och sedan är hon borta.

Är det någon fler än jag som minns allra första BB? Det var lite intressant, då hade de fortfarande folk i varierande åldrar och med skiftande bakgrund. Det var mer mänskligt på nåt sätt.

7:15 fm  
Blogger Mette tycker...

Nääää! Fy 17!! Vilken tur att jag inte har den kanalen.... så jag slapp sitta där nyfiken och glo på smörjan... vilket jag nog hade gjort, gulp.

10:26 fm  
Blogger Bloggblad tycker...

Jag har inte tv 5. Men så väldigt tråkig jag framstår plötsligt när jag läser om den "värdiga" vinnaren... jag som inte gjort nåt värre än blivit spärrad på bibblan tre gånger...

6:32 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka