.

Mamselamsen

söndag, maj 21, 2006

Med Tv 4 goda minne, är det OK för mig att göra reklam!!!!

För på:

Onsdag klockan 21.00 kommer dokumentären "Tilles resa" att visas på TV4!!

Tille

Hans föräldrar kommer bl.a. att berätta om det korta liv de fick tillsammans med Tille. Mitt i detta kommer det att spelas musik av Shirley Clamp och Millans sång till Tille: "Better place-Tille´s song"

I slutet av programmet kommer det att visas postgironumret till forskningsfonden "Tille-Lille". Jag ska göra en insats igen... ska Ni? För inte är det väl så att Tille och alla andra barn med den dödande sjukdomen EB redan är glömda

Over and out/Mamsan

7 Kommentarer:

Blogger danne tycker...

Mamselimasen: londongirl säger att dui ska sjunga kareokee med bloggbandet!!! Stämmer det? Det är byst med folk i källaren och värst partyt!!! Och MAMSELIMASEN ska SJUNGA!!!!!!
Yeeeeeeaaaahhh. Dannes bloggparty fortsätter!

6:20 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Sjäääälvklart ska jag det... ge mig en mick och jag spinner loss. Kan jag ta med Camilla och Jessica? Stephan kan ju alltid få bli doa.

6:34 em  
Blogger danne tycker...

Jaaaaaaa!!!!! DEt är ju lysande!!!! Det är klart tjejerna ska med!!!!

*Doa, doa doa!*

7:16 em  
Anonymous Anonym tycker...

jag är på, vad handlar det om? :)

9:00 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Jessica : Vi ska till Danne i Guatemala... det pågår vilt partaj på hans blogg... bara kolla i kommentarerna. ALLA är där.

9:52 em  
Blogger Mette tycker...

Ojoj! Det ska jag se! Har inte hört Tilles song...

7:23 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Bra att du "promotar", men är det inte föör dåligt att sådan här viktig forskning ska bekostas med g å v o r? Vi har ju ett enormt skattetryck här i landet och man kan ju tycka att en del av skattepengarna gick till forskning. Min man dog i en svår lungsjukdom för några veckor sen...det skänktes pengar till hans minne till Hjärt-& Lungfonden....återigen g å v o r...

11:26 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka