.

Mamselamsen

torsdag, maj 25, 2006

Efter gårdagens program snackade jag länge med Camilla.

Hon har börjat att gå upp korta stunder om 10 minuter, för att inte stelna helt i kroppen. Men det som händer medan hon "latar" sig, är att hela "Better place-Tille´s song" har ominspelats, och att det lagts på fler instrument, och blir väl färdig idag. Det enda som de behöll var sången, för Camilla säger att hon aldrig kan sjunga med samma känsla igen, som hon hade när hon stod i "inspelningsbåset" och sjöng och grät om vartannat.

Tydligen ska de på något vis rikta sig mot Europa/Sverige för att se om någon är intresserad att ge ut den som singel, vilket bl. a. skulle gynna forskningsfonden "Tille-Lille". Intresserad... nån? :-D

Ok.. inte nog med att Millan har en "upp-fuckad" rygg, det blev en vattenskada i hennes kök också. Så igår sprang det en massa hantverkare hos henne och slet ut hela köket. Och det var säkert inte så kul för Millan, i och med att hon bor i en studio (Rum och barkök= samma rum)

Tja, vad ska man säga.... Ta det som en prövning/test och efter allt detta kommer du ut som en starkare människa.

Over and out/Mamsan, inne på tredje koppen kaffe.

2 Kommentarer:

Blogger Jubbe tycker...

Finns inget värre när man är skadad och knappt kan röra sig pga smärtan samt känner hur stel kroppen snabbt blir samtidigt.

//J, back at work

12:09 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Jag tro det är hemskt... har tack o lov sluppit det.

12:13 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka