.

Mamselamsen

söndag, februari 19, 2006

Julfritt........ Uppdaterad... IGEN!

som en viss bok hette, är det inte idag. Men Bloggfritt blir det... i alla fall fram till ikväll. Jag ska... hör och häpna, till Löttorp idag.

Over and out/Mamselamsen, på ett avsevärt mycket bättre humör idag.


Innan duschen väntar.
Som kanske en del fattat har jag tagit tillbaka min räknare och idag gick jag in och kollade den. Det roligaste med räknaren är inte att få reda på hur många som besöker mig, utan från vilka länder de/Ni kommer från.
Libyen liten
Idag såg jag att någon från Libyen har varit hos mig för minst tredje gången. Är det någon som vet om Kadaffi har börjat blogga?

Sen en mycket schlagerointresserad Elsa.
Elsa nyfiken liten
Förstora gärna bilden och kolla in den där så förhatliga fettkvalken vid bakbenen, som absolut måste bort tills hon ska till Nybro djurklinik den 12:e mars.

Over and out/Mamselamsen, igen


Ännu senare.
Ingen resa/utflykt för mig! Denna jäkla hosta tar knäcken på mig och efter diverse attacker med vidföljande.... nä, jag berättar inte. Så nu ligger jag här igen och är fullkomligt slut. Stephan får åka ensam. F..n, f..n, hur länge ska den där jäkla influensa egentligen hålla i sig?

Over and out/Mamselamsen, helt slut, men glad och jäkligt tom i magen.

Ännu senare.

6 Kommentarer:

Blogger Ilva tycker...

Jag fragar bara vad finns i Lottorp?

10:08 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Det du! *ler mystiskt*

10:11 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Jag ska goggla på Löttorp!
(ditt restaurang-projekt?)
Ha en skön och fin söndag.

10:34 fm  
Blogger Ilva tycker...

Ar det fett ALLt det dar??? VAD ger ni kattstackarna att ata? Eller hur manga ggr om dagen??

10:51 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Ilva: Hon fick kattungefoder som är extra näringsrikt. Men det är slut på det. Nu blandas det ut med lightfoder... och hon märker ingen skillnad alls.

10:58 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Nej, det är inte 'the Ray Banned supremo'som han kallas i guideboken, det är bara jag, som smugit mig in från Libyen. - Fast vad vet jag; han kanske är en bloggare av stora mått. Intresserad av matlagning, kanske han är och då har man mycket att hämta hos dig. Från Italien. Nej, det är nog bara jag ändå, utan Ray Bans, säger Lena B.

7:27 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka