.

Mamselamsen

söndag, januari 29, 2006

Så har jag fått en massa frågor från Yffe-Monica.

"Here we go"!

1. När flyttade du senast?
Gud bevare mig... i september förra året. Fjorton miljoner kassar böcker... först ut till bilen... sen upp till vinden på fjärde våningen... sen ner från vinden... och packas upp! Puh.. och sen allt annat.

2. Hur många gånger har du flyttat?
Låt mig räkna. Karlskrona-Ramdala-Vallby-Sunbyholm-Sundbyholm-Nybro-Nybro-Emmaboda-Emmaboda-Vissefjärda-Emmaboda-Nybro-Nybro-Nybro-Nybro-Nybro-Nybro-Nybro. Hur många blrv det? 18! 18 gånger har jag flyttat! (Hur fanken har jag hunnit med det?)

3. Vad tycker du är det värsta med att flytta?
Se punkt 1.

4. Det bästa?
Vi byter alltid upp oss. Slott eller herrgård nästa gång? Nä, för mycket gräsmattor och rabatter.

5 Vill du flytta nu och i så fall vart?
Den frågan var ju störtenkel. Californien så klart! Om jag sen kunde ta med mig Jessica i packningen, skulle lyckan vara total. Snälla Jessica.... jag kan fixa ett as-kalas-jobb till dig där!

Sen skickar jag dessa frågor till Jessica och Camilla. Ska bli intressant att få reda på den sista frågan.

Over and out/Mamselamsen, som nog inte egentligen vill flytta på ett tag.

3 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Jag skrattar. 14 miljoner kassar. Om jag minns rätt hade vi 24 papperkassar med böcker när vi flyttade sist. Eller var det mindre eller mer?

10:03 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Det kändes som det iallafall. :-)

10:14 em  
Blogger linda tycker...

Hallå, var glad att du inte flyttat så mycket ändå. Jag har flyttat 21 gånger på 20 år! Jag avskyr verkligen att flytta nu. Till helgen ska jag dessutom hjälpa pojkvännen att flytta in i hans nya lgh i umeå :) För tillfället har han flyttat in hos mig. 2 pers på 21 kvm :P Men det är bara under veckan (eftersom han börjat ny jobbet idag) o inte kan flytta möblerna förrän till helgen. Men det går faktiskt bra, jag är mest glad att få ha honom nära mig. :)

10:58 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka