.

Mamselamsen

måndag, januari 30, 2006

Jag har legat på...

Camilla om att få veta mer om hennes domderande och dirigerande av MotorHead (eller vad de heter) och en massa andra tydligen kända rockband Fast Sabina säger att det var Mötley Crüe ... vad vet jag... jag känner till Siw Malmkvist och Lasse Lönndal och inte ett skit mer. :D Hur som helst... jag fick inga detaljer om det igår när jag ringde, för som vanligt hade hon bråttom. Det enda jag vet var att hon inte kände igen dem och "körde" med dem som det var vanliga studenter på skolan.... OCH... de lydde som små väldresserade hundvalpar. Och ska jag vara ärlig, så är jag inte ett skit förvånad... med tanke på att hon är "Camilla, the biatch"! *skrattar och ljuger hur mycket som helst*

Eftersom hon inte kände igen dem när de lufsade in, dök den här tanken upp i huvudet på henne: "Klipp dig och skaffa dig ett jobb".

Jag vill veta mer!!!!!!! *skriker*

Over and out/Mamselamsen, pigg och nykter

11 Kommentarer:

Blogger X tycker...

Hörru du Mamselamsen, det var ju Mötley Crüe som var på MI! Här är en bild som är tagen precis utanför skolan: http://www.motley.com/news/index.php?mode=full&news_id=390

7:34 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Vad det det? Jag vet ju inte ett smack... jag ska omedelbart ändra. *fnissar*

8:07 fm  
Blogger LipglossHeaven tycker...

Nja...fast det var Lemmy from Motorhead som kom och halsade pa mig i P100....*ler*

8:09 fm  
Anonymous Anonym tycker...

06:17.... är du morgonpigg? usch... jag vaknar aldrig ordentligt förrän efter nio... att behöva gå upp t.o.m. så sent som 07:30 är jobbigt... :(

8:13 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Herre Gud! Nu blir jag riktigt förvirrad!

Millan, nu får du faktiskt skriva hur det egentligen var.

8:15 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Josephine: Går jag och lägger mig före midnatt, är jag pigg klockan 6... eller hyfsat i alla fall... efter tre muggar kaffe.

8:17 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Pigg som mört! Jag är bara nu på min första kopp. Huvudvärken finns kvar, suck... Mötley är ju kända! Till och med jag vem dom är:-)

9:17 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

anne-maj: Gör du! Tusan... du är ju "intellektell" ju.

9:53 fm  
Blogger X tycker...

Okej... my bad. Så vitt jag vet så fick Mötley Crüe sin stjärna på Hollywood Boulevard och var samtidigt på MI. Visserligen var jag inte där, men flera av mina klasskompisar sa det. Men jag antar att det var fler som var där och hälsade på då... eller?

10:27 fm  
Blogger X tycker...

Jag har pratat med Hampus nu och han säger att hans lärare hade mött Lemmy från Motörhead i skolan, så Millan har rätt. Men faktum kvarstår att Mötley Crüe också var där. Helt smockfullt med kändisar, alltså!

10:31 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Sabina: Alla hade rätt! HURRA!!!

11:22 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka