.

Mamselamsen

måndag, november 28, 2005

Hoppetihoppetihopp....

Jag fortsätter och myspysdona. Gårdagens julklappsinslagen gavs upp. Huliganbarn går och lägger sig till slut, men en huligankatt sover aldrig. Ebba von G tyckte som vanligt att jag var världens roligaste "mamma" igår och lekte HELA tiden med henne. Det som hon uppfattade som lek, var för mig seriös paketinslagning. Jag gav upp och lekte seriöst med henne istället.
Gett upp liten
Idag väntar råvarorna i köket till knäck och ischoklad på mig i köket. Det är lika spännande varje år, hur knäcken blir. Ibland blir den en rinnande sörja, hur länge den än får svalna. Eller så blir den stenhård, så alla plomber och lösgomar ryker under julhelgen.

Ischoklad är det ingen i familjen som gillar, men "Tomtom" har tjatat ända sen i somras om mitt julgodis, så jag ska göra en kollektion med julsmaskens och köra över till honom framåt jul. DÅ blir han lycklig... jag vet!

Har redan stött på första "julgnällsfisen" i år. Det var på Willys (förståss) då en kvinna i kön gnällde och beklagade sig över allt hon var "tvungen" att göra och hur jobbigt det var. Jag höll truten... tro det eller ej.

Nä, nu har jag inte lust att sitta här mer. Hoppetihopp..... på med förklädet och ladda spisen och CD-spelaren.

Over and out/Mamsemamsan

4 Kommentarer:

Blogger Humlan tycker...

Snäll mamma som leker hela dagarna!

Det är synd om dom som bara blir stressade och sura, i stället för att njuta av allt. Jag njuuter och det jag inte hinner med, det får bli ett annat år!

3:24 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Precis.... vi skiter i det tråkiga.

3:45 em  
Blogger Gagga tycker...

Smygtittade på din blog på skolan i dag o trodde jag såg dubbelt, t.o.m.trippelt. Försökte förgäves kommentera men det gick ju inte.
Trodde du också börjat bli Gaggig ;)

7:55 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Det var tredubbelt....fråga mig inte vad som hände... dock är det väl dubbelt ovanför fortfarande

9:13 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka