.

Mamselamsen

lördag, oktober 08, 2005

Dagen efter....

och jag är fortfarande glad som en lärka. Handlingsplanen som "Vuxendagiset" vill ha, sträcker sig ända fram till september 2007. Då måste dom väl ända bli glada och tycka att jag är en riktigt duktig arbetslös. *fnissar* Självklart kommer den att rasa i den stund, LOKALEN dyker upp. "But what the heck"... sånna smällar får dom väl ta.

"Bättre en arbetslös som direktör, än tio på "Vuxendagis". (För visst blir jag väl det? Stephan och jag som direktörer! *skrattar så jag håller på att dö*)

Återkommer till en gammal dikt: "Dagen idag är en särskild dag...." Japp, nu ska böckerna ner från vinden och in i bokhyllorna... "at last"! Jag känner mig inte rik, förrän jag kan ligga och titta på dom och förundras över, att jag faktiskt hunnit med att läsa alla. Eller nästan alla. Jag har faktiskt ignorerat alla jaktböcker som vi fick efter "farfar".

Ebba von Sydow vs Mamselamsen
- Morgonrocken. Den där sexigt leopardmönstrade saken. Luktar skunk! Har fått ännu fler trådar utdragna, sen Ebba kom. Hon tror nämligen ibland att jag är ett träd, som man lite hur som helst kan klättra i.
- Tofflor. Leopardmönstrade... måste ju matcha! Köpte dom på det Target som ligger på La Brea... nästan uppe på Hollywood boulevard. (Bara ett tips till Er, som läser min blogg och bor i LA-området. Kristina m.fl.)
- En visserligen osynlig, men väldigt påträngande stank av död, som uppenbarar sig varje gång jag öppnar munnen. (Måste borsta tänderna, med det snaraste)

Over and out/Mamselamsen, på väg till eltandborsten.

2 Kommentarer:

Blogger PGW tycker...

Klart ni blir direktörer! :-)

När jag startade eget ringde det nån från Singapore (de försökte få svenska företag att investera där, vilket skämt!). Damen frågade mycket artigt efter Managing Director. Det kändes lite lattjo att kunna svara "speaking".

11:27 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Jag har varit "direktör" ett antal gånger förut. Men inte fanken blev jag bjuden på stora release-partyn för det. Kan bero på att det inte är så många sådana aktiviteter i Nybban.
Annars bestod mitt förra "direktörande" av städa hotellrum, bokföra, le vänligt mot gäster, checka in och checka ut. Så glamoröst var det. *skrattar*

11:36 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka