.

Mamselamsen

måndag, augusti 15, 2005

Ännu en paus.

Sitter här med svarta fingrar, efter att ha packat in det ena och det andra i tidningspapper. Varför... jag säger bara varför, måste alla som bor i Glasriket "dra på sig" så himla mycket glas och kristall. Jag lovar, jag har inte använt en tredjedel.

Sen för att inte tala om servetter. Om man blir bedömd efter antalet olika servetter för att komma till himlen, så kommer jag att kunna kliva rakt in, utan att behöva stå och tjafsa med Sankte Per. (Ja... jag har servetter i GULD också)

Det är lite "sjukt" hur mycket saker man har, som man aldrig använder. Vilken tur att vi kommer att få en jättevind att lagra alla "bra-ha-sakerna" på.

Over and out/Mamselamsen som bara suckar och stönar.

7 Kommentarer:

Blogger Theron o familj tycker...

Ha,ha. Ja du, jag känner igen mig. Och lider med dig!

3:39 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Öhhhh...men nu är alla vitrinskåpen pakade...ska snart börja med köket.

3:42 em  
Anonymous Anonym tycker...

Men det är ju nu du har chansen att slänga allt det där *skrattar*

Så, nu har jag städat badrummet, vad tycks?

4:23 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

monca. Du har fuskat!!!! jag såg det nog!

ja, men man kan inte kasta kristallskålar som har en diameter på 2 meter. I alla fall käns det så, när man ska svepa in det i papper... och det ska täcka överallt.

4:33 em  
Blogger PGW tycker...

Vad i hela friden har du för kristallskålar egentligen? Sådana man gör bål i för de närmaste 750 vännerna eller ..?

4:53 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Du blekgröna kvinna. Man kan faktiskt undra. Men jag har ungarnas dopskål...där i alla fall diametern är 50 cm. Och jaa en gigantisk bålskål...det konstiga är att det bara är 6 muggar till. Alla dom här sakerna är jattevackra...när dom är nydiskade. Men nu händer det ju inte så ofta i detta huset... så nu var dom bara grådammiga när jag packade ner dom. "Hu jeda mej" vilka I-landsproblem man har. *slår mig i huvudet*

5:31 em  
Blogger crrly tycker...

Men servetter är ju bra! Och praktiskt. Och kul! Jag kan nästan aldrig gå på stan utan att köpa servetter, har jag kommit på.

Vet du vad jag har förresten, apropå allt guldigt?! Mousserande vin med 24 karats guld i, som jag har fått av min darling!!! :)

10:18 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka