Det är väldigt vad jag bloggar idag.
Sitter här med ett reklamblad från COOP Forum och undrar.
Det säljs dansk fläskfilé till extrapris. Fryst: 59:-/kg. Färsk:69:-/kg. Varför... varför skiljer det i pris?
Varför är den färska dyrare?
Vem vet hur länge den färska har varit färsk i dessa rötmånadstider. Den frysta är i alla fall fryst, oavsett månad.
Nån... berätta för mig!
Det säljs dansk fläskfilé till extrapris. Fryst: 59:-/kg. Färsk:69:-/kg. Varför... varför skiljer det i pris?
Varför är den färska dyrare?
Vem vet hur länge den färska har varit färsk i dessa rötmånadstider. Den frysta är i alla fall fryst, oavsett månad.
Nån... berätta för mig!
2 Kommentarer:
Om du tinar och tillagar den som är fryst får du inte lika mycket kött för pengarna som från den färska....
Köp en av varje och jämför?
Ok...kan var förklaringen.
Skicka en kommentar
<< Tillbaka