.

Mamselamsen

lördag, juli 30, 2005

Inredningsprogram... hur dom gör.

Först går dom in i en lägenhet och förkastar allt. Gör sig lustiga över de inneboendes smak. Sen börjar den stora utrensningen. Varken böcker eller eller personliga saker finns kvar.

Sen börjar dom. In med tusen miljoner färger, mönster och material. Gärna en massa öst-asiatiska grejor i regnbågens alla färger. När de sen upptäcker att allt ser för jäkligt ut, släcker de alla lampor och tänder levande ljus. Allt blir mysigt i skenet av levande ljus.

Nästa steg är att de inneboende kommer hem och med påklistrade leenden utbrister:

"Nämen ohhhh vad snyggt! Jag hade aaaaldrig trott att det kunde bli såååå himla snyggt! Shiiiiit, jag tror jag svimmar! Kooolla, vá coooolt." Och så sätter de sig i soffan och tittar sig omkring och suckar och stönar.

Jag bara undrar hur lång tid efter att TV-teamet lämnat, det tar innan de plockar fram alla böcker, rutiga plädar och små porslinsfiguriner igen

9 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Ibland blir det ju INTE till det bättre! Stackare. Jag har just totalrenoverat bla mitt kök, o det blev exakt som jag ville ha det, svart/rött/silver. Levande ljust, pyttsan.

8:38 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Skönt, att det inte bara var jag som tyckte, att det inte alltid blir bra.

8:39 em  
Anonymous Anonym tycker...

Våga vägra porslinsfigurer. Jag hade älskat att få alla mina saker utslängda, själv verkar jag inte kunna ta tag i en utrensning.

9:10 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Det enda porslinsfigurer jag har är några gamla tomtar... men de ligger nedpackade så här års. Men mycket annat krafs finns det här. En GULD-häst bl.a. =)

9:33 em  
Anonymous Anonym tycker...

Den som kommer in till mej och försöker ändra om ska jag jaga iväg med basebollträet som finns i finhallen! Räcker inte det så hämtar jag kvasten i fulhallen. /Tina

9:36 em  
Blogger anna tycker...

de hade gärna få kommit till mitt sovrum....så kanske det äntlige blivit klart....

10:40 em  
Anonymous Anonym tycker...

Håller med dig! Tycker att inredare är ett skämt oftast, jag vill hellre skapa mitt hem utefter mig och mitt liv och inte efter vad som passar enligt trend och andras tycke.

10:31 fm  
Blogger PGW tycker...

Ja bara ingen släpper loss Ernst hemma hos mig, han är riktigt ryslig!! Var har de hittat den där ... individen???

/Inte Ernst-kompatibel

2:02 em  
Blogger sparris tycker...

Haha, ja det där undrar jag ofta över; hur folk som bantat 100 kilo/fått hemmet renoverat/sitt skräp slängt eller relationen uppiffad egentligen har det. TV-teamen borde åka tillbaka efter en sex månader sådär...


@rita: Låter väldigt läckert måste jag säga =)

7:43 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka