.

Mamselamsen

söndag, juli 31, 2005

Östkusten... intet nytt!

Solen har äntligen tittat fram idag och magen är nästan OK igen... dock en och annan "väderbrisering". Det är tur att det är sommar och alla fönster och dörrar kan stå på vid gavel (för allas trevnad)

Vår gamla "sjuka" har kommit tillbaka. I ett helt år har vi gått omkring och gjort ingenting. Men nu har det börjat skrika i "restaurang- och hotelltarmen" igen. Vi mååååste hitta något nytt! Vi måste hitta ett ställe som vi kan få sätta tänderna i. Både min make och jag är medvetna om att det inte är riktigt friskt att jobba sju dagar i veckan... men vem påstår att vi är friska? =)

Så nu surfas det runt på nätet och skickas in intresseanmälningar på olika ställen. Ett av våra "gamla" ställen är till salu igen. (Jessica och Camilla.... vad sägs om "Världens ände igen"? Men bara 5 månader om året) Vi letar och letar och letar och....

Nån som har ett tips?

Nu ska jag ner och kolla i VM-träningen... de är i Badhusparken och smider planer över hur de ska ta hem VM-pokalen nästa helg på Gotland.

/Over and out

11 Kommentarer:

Blogger Batbut tycker...

Världens ände, Trosa? Njae, det är så preppigt. Tror Du skulle passa bra på Södermalm, så kan jag var hustomte i min guldiga dykardräkt. Fast seriöst, Djuröbadens pensionat på Värmdö. Var till salu tidigare i år iaf. Ett underbart ställe, pang av gamla modellen à la Pensionat Paradiset

11:50 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Ja....ska jag var ärlig, kollade jag på lite boende på Södermalm igår. (Berätta inte för Jessica!) Men mest för ros skull. Vi vet ju inte vad vi blir av. Visst har vi lite grejor som binder oss här... men sånt kan man alltid ordna. Vi får se... vi får se! Vi måste ha nått... innan vi börjar klättra på väggarna. Ska kolla Djuröbadens pensionat. Tack min lilla Gulddelfin.

12:05 em  
Blogger Batbut tycker...

Och så har Du ju "Ditt" barnbarn här...*s*

12:37 em  
Blogger Ilva tycker...

Men hur skall du fa tid till bloggandet????

12:42 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

batbut! Det var ju det jag tänkte på=)

ilva! Jag har en sån kolossal simultanförmåga, så jag serverar med vänster hand och bloggar med höger... samtidigt!!

1:39 em  
Blogger PGW tycker...

Jag erbjuder mig som spökskrivare till Mamselamsen, jag kan diska och städa i övrigt. En intressant blandtjänst helt enkelt. Jag är ganska duktig på att baka efterrätter också, kan det vara av intresse?

2:06 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Självklaaaart! Är du gratis?

2:11 em  
Blogger Bloggblad tycker...

Säg till när du har råd att anlita en allsångsledare...

Synd att det lilla fina hotellet nära oss nyss har fått nya ägare! Hade passat perfekt.

4:47 em  
Blogger Gagga tycker...

Jag vet vart du ska. Restaurangen "Restaurangen" mitt i Arvika är till salu. Vad Arvika behöver är just en "Restaurang Mamselamsen".

5:23 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Ja... vi letar och letar. Idag har flera ringt. Nu väntar jag på alla balans- och resultaträkningar, som jag ska lusläsa.

gagga. Jag ska kolla om jag hittar det på nätet

5:46 em  
Blogger PGW tycker...

Tja snudd på gratis. Bara jag får bo och äta (och äter gör jag ganska mycket ...) och ha en bra uppkoppling så klarar jag mig! En och annan guldväska till jul vore ju trevligt också :-)

4:11 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka