.

Mamselamsen

tisdag, augusti 16, 2005

Alla frissor borde ha en kurs i botten.

Ja, så har man klippt av håret igen. Jag har väntat så länge jag bara kunde, för att det fortfarande ska vara OK, när jag åker till "Lill-Skatan".

Frisyr? När jag går in hos frissor, säger jag bara KORT! Som jag skrivit om förut blev det ett "gäng" guldblonda slingor (förståss). =) Jag vill ha det p.g.a. talesättet: "Blondes have more fun". Och jag vill alltid ha roligt... i alla fall så gott det går.

Det jag egentligen ville komma fram till i detta inlägget, är att jag anser att alla frisörer borde gå kurser i konversation innan de får bege sig ut i salongerna. Hur kul är det att sitta i stolen i en och en halv timme och dra orden ur den som står bakom huvudet på en. Nä, skittrist.... och inte kan jag läsa skvallertidningar under tiden heller, för hon snor hem på mina glasögon och därmed är jag halvblind. Och att bara att sitta och titta på en tämligen suddig Mamselamsen i spegeln är ju inte särskilt inspirerande. Så det enda roliga jag har är att prata.... men idag blev det mest en monolog.

Konversationskurser till alla frisörer borde ingå i grundutbildningen.

Over and out/Mamselmamsen, den nu super-stylade på knoppen.

12 Kommentarer:

Blogger Terése tycker...

Håller verkligen med. Sitter också i en dimma utan mina glasögon och det finns inte så mycket annat att göra än att prata. Borde vara obligatorisk att de går en konverstionskurs!

4:11 em  
Blogger carra tycker...

Vi kan byta - min pladdrar öronen av mig! Och jag tycker att det är ganska skönt att bara få softa, bli ompysslad, filosofera, och slippa prata :) TROTS att jag annars är en pladdermaja av stora mått! (Som torde ha framgått av min blogg ;))

4:27 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Jag pladdrar alltid... även här! *pladderpladderpladder*

4:31 em  
Anonymous Anonym tycker...

Jag håller nog med Carra.....vill helst att han är tyst.....är livrädd när jag går till frisören för jag får det aldrig som jag vill hur väl jag än beskriver.....har tom tagit med bild.....men icke.....så jag vill helst bara sitta och frossa tyst i min frisörångest.....och inte snacka en massa

4:42 em  
Anonymous Anonym tycker...

Oh, by the way mamsen.....var i herrans namn lägger man in räknaren som du tipsade mig om???.....Jag dör ifall jag inte får veta folks hattstorlek... :-)

4:44 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Alex! Jag vet inte hur man gör med en sån där räknare. Jag är bara så jätteglad att jag har en dotter som kan ALLT om sånt. Skriv hos henne och fråga. Hälsa från mig.
http://sessan.squarespace.com

4:52 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

alex. Som du ser har jag inte lagt ut min räknare till allmänt beskådande... vill bara veta själv hur många det är och vart de kommer ifrån.

4:54 em  
Anonymous Anonym tycker...

Jag tycker det är så avslappnande att bara sitta och bli ompysslad i håret med lagom mycket prat.

8:31 em  
Anonymous Anonym tycker...

Skaffa en homofrisör så lovar jag att det blir fart på pladdrandet ;)

9:07 em  
Anonymous Anonym tycker...

gud, jag som älskar en tyst frisörska!

9:22 em  
Blogger Anna tycker...

Jag har lite inside-information här - frissor måste gå nån slags konversationskurs, eller lär sig att idka small-talk med kunderna. Hur många som på riktigt kan det är en annan femma..

7:38 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Usch för pratiga frisörer, oavsett hur trevliga de är. Jag vill koppla av (nästan sova) och njuta för jag äääälskar att bli grejad i håret.

3:03 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka