.

Mamselamsen

torsdag, juli 14, 2005

Jag vågar väl knappt säga det. *sänker blicken*

Jag har precis tittat på "Nanny" med Fran Fine. Och vet Ni?....... Jag gillar hennes kläder!!!.... Iiiiii.... Nu är det sagt! Var, jag undrar bara var kan man hitta sånna?

8 Kommentarer:

Blogger Bloggblad tycker...

Jag älskar precis allting i den serien - har sett alltihop flera gånger om, skrattar lika gott varje gång. Och kläderna - om du hittar så säg till! Fast förresten... mina kurvor... jo, i och för sig, bystmåtten stämmer nog - men vi har det liksom på olika ställen...

8:54 em  
Blogger Batbut tycker...

Jag vet..jag vet! Köp ett sådäringa tubfodral och klipp av strax under rumpan. Piffa upp med lite tingel och tangel, samt mycket spray. Lova bara en sak: skratta för bövelen inte som Franny Fine!

8:58 em  
Blogger anna tycker...

LA såklart! i uSA finns det fullt med folk soms er ut så, och är seriösa med det också....så du komemr ha en undebrar resa!

9:41 em  
Anonymous Anonym tycker...

Men erkänn,, dom är otroliga,, på BARA 7 dagar!!!
Första halvan (i programmet) blir jag svettig,, o andra halvan grinar jag,, skrattar gör jag inte en enda gång! HUA!

1:31 fm  
Anonymous Anonym tycker...

NÄ,, här blev det OTROLIGT FEL, (kanske är jag inte nykter),, mitt förra svar handlade om Nannysjouren! FLÅT!
Din Nanny, skrattar jag hjärtligt åt,, men viss sjutton är hon "raffig"!!

1:35 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Fr.o.m nu, kommer jag att ignorera alla anonyma inlägg. Jag tycker dom är skittrista. Snälla... skriv något som visar att du är en människa!

8:38 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Batbut! Mitta skratt är nog inte riktigt lika nasalt. Men jag måste nog erkänna att det har en tendens att bli mer och mer häxlikt med åren.

8:40 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

bloggblad! Mina kurvor har som jag berättat om förut, sjunkit ett par decimeter de sista 25 åren. Men det finns saker som kan plocka upp dom på rätt ställe igen... om man vill och orkar. Korsetter och sånt. =)

anna! LA!! Självklart. Tror att jag ska bli lite "trailer-trash". Blonderat hår och inga tänder.Beskrivningen har jag fått av Denise i Sacramento. Fast nä... vill nog behålla mina tänder ett tag till. =)

10:42 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka