.

Mamselamsen

tisdag, december 15, 2009

Jag är fast!

Jag kan inte låta bli och titta på Ullared. Världens smartaste affärsidé... och att sen göra en dokusåpa på det hela. Genialt!

Jag har aldrig träffat Boris... men jag gillar det jag ser... även om det förmodligen inte stämmer helt med verkligheten. Men tänk ändå, att en liten kille från Lindås... eller som de säger där... Lindaus... den minste av fyra bröder... en kille som inte gjorde så mycket väsen av sig... var så smart och driftig så han är där han är idag. Ja... som Ni kanske har förstått sedan förut, så gillar jag driftiga entreprenörer.

Stephan har berättat litet om Boris, även om de inte direkt umgicks som barn... han var ju så galet mycket yngre... typ ett par år... och Stephan och gänget var ju så ofattbart tuffa... särskilt tvillingarna Carlquist. (Fast för Stephan gick det över när han träffade mig och jag plockade ner honom på jorden... och tvillingbrorsan... tja, jag vet inte vad jag ska säga... han lever i sin egna värld.)

Tillbaka till entreprenörskap... så är vi på gång igen... efter lite nyheter/skvaller. Vi får se efter jul... för nu är det förbaske mig dags för oss att börja jobba igen... tre år av "frihet" är inte roligt längre. Som vanligt är jag hemlighetsfull... såklart jag är... vill ju inte att folk ska få vittring.

Over and out/Mamselamsen.

1 Kommentarer:

Anonymous Jessica tycker...

Se upp så inte grannarna anmäler er - http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6297734.ab

10:59 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka