.

Mamselamsen

torsdag, september 10, 2009

Det blev ju inte så himla mycket svamp idag....

... och jag skyller alltVeckans affärer.

När vi gick ner till bilen, kollade vi postlådan och där låg bl.a. en alldeles färsk Veckans affärer.... jag snappade åt mig den och tog med den till bilen... började bläddra.
Veckans affärer2
Väl framme i svampskogen tog jag min plastkasse... ja, jag plockar alltid i plastkassar... och begav mig ut på jakt... men hela tiden gnagde det i bakhuvudet om vad detta med talanger var för något, så efter en pliktskyldig snabbrunda smög jag mig tillbaka till bilen. Efter en timme kom Stephan och jag sa att jag precis hade kommit och tyvärr inte hittat en enda svamp.

Jag hittade alltså ingen svamp... och det är helt och hållet Veckans affärers fel. Men å andra sidan vet jag det mesta om företagstalanger. Fast de är skyldiga mig en kasse svamp

Nu har jag föreslagit Stephan att vi ska ha en "brainstorming" här vid matbordet och försöka komma fram till vad vi är galet bra på, vad vi brinner för och vad vi tror att människor kommer att vilja ha framöver. För man kan väl aldrig bli för gammal för att bli en talang... även om det sker i ett eget företag.... det företag som vi fortfarande letar efter... vårt sista innan pension. (Fast om jag känner Stephan rätt, kommer han mest att fnissa.)

Over and out/Mamselamsen, en idéspruta