.

Mamselamsen

fredag, juli 31, 2009

Köp det inte!

Som väldigt mycket annat har jag även (för många år sedan) testat dessa "skitpiller" som de skriver om på bloggar och nu i kvällspressen. Fast jag testade de receptbelagda Xenical. Jag imoprterade dem från Nya Zeeland... idiotiska jag!

Visst hjälpte de lite grand... men som de skrev... man får diarréer... fettiga, orangea, stinkande diarréer. Härligt.... så fort man fes... vilket hände ovanligt ofta... blev byxan full av någon illaluktande orange smet. Inte särskilt kul, när sådant händer på ett stort köpcenter, utomlands.... för det gjorde det.

Jag slutade ganska snabbt med dem... för vem vill bajsa på sig tio gånger om dagen. Och när jag sedan fick reda på att dessa piller, med dess biverkningar även ökade risken för tjocktarmscancer.... slängde jag allihop.

Ja... jag har provat mycket. Köpte även dessa i Las Vegas för många år sedan.
Bantpiller
De står här som en påminnelse om mina idiotiska tilltag. Piller med effidrinliknande innehåll.... vilket gjorde mig stirrig... stirrigare än normalt... det kröp i kroppen och jag kunde inte sova. Jag slutade direkt med dem... för så klok var jag iallafall så att jag begrep att det inte var bra. Och när jag sedan fick reda på att många hade fått hjärtinfarkt av dem... och dött... bl.a. en kvinna här i Nybban... står nu dessa bantningspiller på en hylla, som en påminnelse om:

Det finns inga genvägar till att gå ner i vikt!

Det enda som gäller om man vill gå ner i vikt är att intaget ska vara mindre än uttaget.

Så nu när jag har några kilo kvar till 60, är det endast motion och hyfsat hälsosam kost som gäller. Och motion är ju toppen... inte bara för att gå ner i vikt... man mår ju så mycket bättre... blir både piggare och gladare.

Och kan jag sedan sluta röka... kommer jag nog så småningom kunna skriva här på bloggen.... +100.

Motionstips för lata.
Köp ett träningsgummiband.... 120 cm och ligg i soffan framför TV:n och träna lite allt möjligt, Bara att läsa instruktionerna.... och modifiera lite. Vi håller på varje kväll.... förutom powerwalkarna.

Over and out/Mamselamsen